News Flash:

7 semne care arata ca e indragostit de tine

17 Iunie 2015
1559 Vizualizari | 0 Comentarii
indragostiti
Nu stii sigur daca te iubeste? Si cel mai mare cuceritor se poate da de gol. Trebuie doar sa fii putin atenta la cateva lucruri.

1.Te trateaza cu respect

Un barbat indragostit este atent la toate detaliile legate de partenera sa. Daca iti ia in considerare opiniile, iti face complimente si incearca sa se acomodeze cu obiceiurile tale, ba mai mult, iti cumpara batura preferata (de exemplu Cola Diet), chiar daca lui nu-i place absolut deloc, este clar ca e indragostit de tine.

2. Se gandeste tot timpul la tine

Iti trimite sms-uri amuzante pe timpul zilei? Anumite cantece, gesturi si fraze ii amintesc de tine? Daca esti prezenta chiar daca teoretic esti departe de el, inseamna ca investeste in relatia cu tine, noteaza csid.ro.

3. Face compromisuri

Se pare ca dragostea indulceste inimile. Daca, de exemplu, este un mare cinefil si te lasa sa alegi tu filmul sau merge cu tine la plimbare chiar daca e frant de oboseala, nu mai incape indoiala ca e indragostit.

4. Te atinge in public

Majoritatea barbatilor nu au o problema sa-si exprime  afectiunea acasa, dar in public anumiti domni pot avea momenente de ezitare. Daca un barbat isi pune un brat de dupa umarul tau, asta inseamna ca e mandru ca sunteti impreuna, dar este vorba si de un gest protector. Un alt gest de iubire este acela de a te imbratisa si saruta fara a intentiona sa faca sex cu tine. 

5. Vrea sa-i cunosti apropiatii si familia

Vrea sa cunosti toate persoanele importante din viata lui? Inseamna ca este mandru ca este cu tine si vrea ca si ceilalti sa te indrageasca asa cum o face el.

6. Nu-i este frica sa lupte pentru relatia voastra sau sa-si ceara scuze cand greseste

Uneori este necesara o cearta pentru a-ti da seama cat de puternica este o relatie. Unui barbat indragostit nu-i este teama sa aiba un conflict sau sa-si ceara scuze atunci cand greseste. Ii place sa lupte corect, te respecta si-ti asculta opiniile, uraste sa te vada suparata si vrea sa indrepte lucrurile.

7. Atunci cand vorbeste despre viitor o face la plural

Face planuri de viitor care te includ? Te-a invitat la nunta prietenului sau care va avea loc anul viitor? Glumeste in legatura cu viitorii vostri copii? Inseamna ca se vede in viitor cu tine si nu are ganduri sa o ia la goana.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005342 (s)