News Flash:

3 zodii cu suflet de aur

23 Decembrie 2017
1182 Vizualizari | 0 Comentarii
zodii bune

Atunci cand vine vorba de generozitate si de daruire, din punct de vedere astral exista nativi care se remarca. Desigur, in functie de caracteristicile fiecaruia, cei trei pot fi extrem de afectuosi, impaciuitori si pacifisti. Sufletul cel mai mare se regaseste in special la urmatoarele 3 zodii:

Rac
Probabil ca niciun alt om pe lumea aceasta nu e mai dispus sa se sacrifice pentru ceilalti asa cum e nativul Rac. Pentru el, binele celorlalti e cel mai important, tocmai de aceea si are grija de cei din jur. E plin de compasiune si foarte generos, foarte afectuos.

Balanta
Persoanele nascute in zodia Balantei cauta in permanenta sa isi ofere ajutorul, sa gaseasca solutii pentru problemele celor neajutorati. Sunt oameni armoniosi, sociabili, iubitori de pace si de armonie. Pentru ca celor din jur sa le fie bine, acesti nativi sunt capabili sa faca orice fel de compromis.

Varsator
Persoanele nascute in aceasta zodie sunt altruiste si se lasa pe sine deoparte doar pentru a-i ajuta pe ceilalti. Sunt persoane generoase si extrem de politicoase. Sunt respectate de toate lumea pentru bunul simt de care dau dovada. Atunci cand capata incredere in tine, iti devin cei mai buni prieteni, persoanele la care poti apela oricand si care sunt in stare sa faca totul pentru tine.

Gemeni
Ei nu sunt de incredere nici cand te lauda, nici cand te critica, nici cand fac daruri sau isi ofera ajutorul. Acesti oameni sunt foarte alunecosi si n-ar trebui sa te bazezi prea mult pe ceea ce spun. Vorbesc mult pentru ca in felul acesta isi mascheaza intentiile. Le plac intrigile, pe care le starnesc cu buna stiinta.

Leu
Nativii din zodia Leu vor sa fie mereu in centrul atentiei si pentru asta fac tot ce pot ca sa iasa in evidenta. Intrec limitele cu usurinta, uneori chiar fara sa constientizeze ce au facut. In mintea lor, ei guverneaza intreaga lume. Sunt egocentrici si cer mereu atentie. Pentru ca simt nevoia de aventura, Leoaica vor cauta noi si noi orizonturi care sa ii satisfaca pofta de nou.

Taur
Te uiti in ochii lor si ai fi convins ca sunt cei mai sinceri oameni cu putinta. In realitate, sunt in stare sa te minta cu zambetul pe buze. Pentru ca Pestii sunt unii dintre cei mai parsivi oameni cu putinta. Nu prea stau pe ganduri cand vine vorba de spus ceva neconform cu adevarul.


balanta gemeni leu taur
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006089 (s)