News Flash:

3 ani si 10 luni de inchisoare cu executare pentru tanarul care a provocat accidentul mortal de la Fibis

1 Septembrie 2017
1267 Vizualizari | 0 Comentarii
dan ioan tudor
A venit și prima sentință în cazul tânărului de 19 ani care, la începutul lunii aprilie, a provocat accidentul mortal de la Fibis, iar apoi a fugit. În urma incidentului, doi tineri au murit carbonizați. Dan Ioan Tudor a fost condamnat la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă, conducere sub influența substanțelor interzise și fugă de la locul accidentului. 

Dan Ioan Tudor a fost condamnat pentru că la începutul lui aprilie 2017 ar fi provocat un accident în urma căruia doi tineri au murit carbonizați. Tânărul de 19 ani conducea un autoturism Audi, iar la intrare în Fibiș, pe sensul de mers spre Timișoara, a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe șosea. Mașina scăpată de sub control s-a oprit în poarta unei case și a luat foc imediat după producerea accidentului.

 

Șoferul a fugit de la fața locului, lăsându-i în urmă pe cei doi prieteni care erau cu el în mașină și rămăseseră blocați. Cei doi, o fată în vârstă de 16 ani și un băiat de 19 ani, au murit carbonizați. Dan Ioan Tudor a fost judecat și condamnat pentru ucidere din culpă, conducere sub influența substanțelor interzise și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, scrie tion.ro.

Magistrații de la Judecătoria Timișoara au decis, vineri, că tânărul trebuie să stea în spatele gratiilor pentru următorii trei ani si 10 luni. Mai mult, el va trebui să plătească și despăgubiri în valoare de 82.000 euro familiilor victimelor și 3.000 de lei cheltuieli de judecată.


fibis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1309 (s) | 43 queries | Mysql time :0.012342 (s)