News Flash:

200 de metri care scurteaza drumul intre B-dul Antenei si Piata Consiliul Europei, la Timisoara. Liber la circulatie prin tunelul auto de sub Iulius Town. Primele masini, dirijate de primarul Robu

3 Septembrie 2019
1762 Vizualizari | 2 Comentarii
robu dirijare trafic

Luni, ora 10.15, s-a deschis tunelul rutier de sub Iulius Town, unul dintre cele mai asteptate momente de catre soferii din Timisoara. De acum pot trece cu masinile dinspre bulevardul Antenei catre Piata Consiliul Europei si invers.

Pasajul subteran din Iulius Town reprezinta solutia propusa de dezvoltatorii proiectului pentru fluidizarea traficului in zona, iar investitia va fi donata Primariei Timisoara. Tunelul are 203 metri lungime si 26,5 metri latime, cu cate doua benzi pe fiecare sens de circulatie.

Deschiderea traficului marcheaza incheierea evenimentelor dedicate inaugurarii Iulius Town Timisoara, primul ansamblu mixt realizat in vestul tarii de catre companiile Iulius si Atterbury Europe, o investitie de peste 400 de milioane de euro.

Peretii tunelului auto din Iulius Town, care asigura conexiunea intre B-dul aflat in continuarea strazii Popa Sapca, spre giratoriul de la Calea Lipovei, si Piata Consiliul Europei, au fost imbracati in desene suprarealiste, personaje fantastice, forme si simboluri, umbre si penumbre, prin creatiile unor artisti recunoscuti la nivel mondial pentru talentul lor in street art.

Primarul Nicolae Robu a tinut sa dirijeze traficul primelor masini care au patruns luni dimineata prin pasajul subteran si a postat imaginile pe pagina sa de Facebook.

„AL 4-LEA SUBPASAJ AL TIMISOAREI REALIZAT IN ULTIMII 7 ANI, DAT IN FOLOSINTA ASTAZI, 02.09.2019, LA ORA 10.15 ! MERGEM INAINTE!

IMPREUNA, FACEM TIMISOARA MAI TARE CA ORICAND!„, a notat alaturi de imagini edilul Timisoarei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Dima Dima  | #50311
Oferta extra. Lucru la calculator. Comod. Valabil in toate judetele. Pornire imediata. Te ajutam sa reusesti si tu. Vino si tu alaturi de campioni. Special pentru castiguri online. Tocmai ai facut o mare descoperire. Nu mai trebuie sa astepti. Fa bani rapid si usor. Noi suntem o echipa de invingatori. Trimite-mi mesajul VREAU MAI MULTE INFORMATII, dupa ce ma contactezi la adresa mea facebook: Dima Dima
Jammisp  | #50521
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006389 (s)