News Flash:

10 trucuri geniale care iti vor schimba complet viata

15 Noiembrie 2017
1277 Vizualizari | 0 Comentarii
truvc

Cu siguranta si tu iti doresti sa reusesti sa iti simplifici activitatile de zi cu zi si sa poti sa gasesti rezolvari cat mai simple pentru problemele cu care te confrunsi. Ei bine, astazi iti prezentam cateva trucuri care te vor face sa te intrebi cum de nu le-ai stiut si folosit pana acum.

1. Foloseste elastice de cauciuc pentru a preveni caderea pieselor vestimentare de pe umerase.

2. Transforma strecuratoarele colorate in suporturi frumoase si interesante pentru flori.

3. Foloseste cutiutele de la bomboanele TIC-TACT pe post de suport pentru agrafele mici si subtiri de par.

4. O solutie foarte practica pentru a avea un dulap organizat este sa iti agati pantalonii, gentile si esarfele folosind carlige pentru perdeaua de la dus.

5. Foloseste un suport vechi de ochelari pe post de o mica trusa de cusut, pune inauntru papiotele de ata si acele si arunc-o in geanta.

6. De multe ori avem nevoie sa dam o gaura in perete, insa aceasta activitate produce mult praf pe podea. Ei bine, lipeste un biletel post-it indoit la jumatate sub locul in care vrei sa dai gaura si nu vei mai avea niciodata aceasta problema.

7. Camasile si tricourile vechi au un material foarte bun, astfel ca le poti transforma cu usurinta in fete de perna interesante si inovative.

8. Scapa de problema zapezii care se lipeste mereu de lopata pentru deszapezit, aplicand putin spray cu ulei de masline inainte de a iesi afara.


9. Daca ai nevoie sa scoti cartela SIM a unui telefon si nu ai la dispozitie o unealta speciala cu care sa faci acest lucru, poti folosi o agrafa de hartie pozitionata in deschizatura speciala.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007439 (s)