News Flash:

Zonele din Timisoara care raman fara energie electrica in aceasta saptamana

20 Iulie 2015
1156 Vizualizari | 0 Comentarii
enel opreste curentul 1
Incepe o noua saptamana, Enel Distributie Banat anunta alte intreruperi in alimentarea cu energie electrica in judetul Timis. Reprezentantii companiei spun ca sunt nevoiti sa opreasca alimentarea, in anumite zone si intervale orare, pentru ca au planificate revizii, lucrari de reparatii si modernizare la reteaua de distributie. Vor fi intreruperi care vor afecta mai multe strazi din Timisoara, dar si alte localitati.
Daca luni, 20 iulie, nu sunt intreruperi de curent programate, cel putin asa anunta cei de la Enel, de marti incep problemele la capitolul alimentare cu energie electrica.
Astfel, marti, 21 iulie, intre orele 9-16, reprezentantii companiei au planificat intreruperi pe mai multe strazi din Timisoara: Al. Lapusneanu, Calea Bogdanestilor (partial), Poneasca, Barzava (p.), Dan Capitan (p.), Maslinului, Semicerc, Veronica Micle, Lupeni, Acad. Aurel Barglazan, Eugen Todoran, Amzei si Stefan Nadasan
Intreruperi de curent mai sunt programate, in acelasi interval, si in localitatile timisene Cernateaz, Covaci si Rovinita Mare (p.), iar intre orele 8-20 la Pietroasa Mare si Dobresti, scrie tion.ro.
Miercuri, 22 iulie, Enel anunta intreruperi in alimentarea cu energie electrica, intre orele 9-16, pe strazile Martir Constantin Girjoaba (Ursului) si Martir Slobodanca Ewinger (Lupului) din Timisoara, partial, dar si in localitatile Mosnita Noua (p.), Dragsina nr. 90 si Deta – Calea Banlocului, str. Padurii.
Tot miercuri, mai sunt planificate intreruperi la Buzias (Deal Silagiu, ferme – Aramic, Obsesia, Husarciuc, Domaine Val D’or; Statia Seismica), intre orele 8-16, la Deta (Zona Meseriasilor, str. Fabricii – p.), intre orele 9-18, la Pietroasa Mare, Dobresti, Tipari si Paru, intre 8-20.
Joi, 23 iulie, Enel va opri alimentarea pe alte strazi din Timisoara intre orele 9-19: Calea Buziasului (p.), Recoltei, Metalurgiei si Atomului (p.), dar si in alte localitati din judet – Biled (nr. 102 si 602) si Padureni (p.), intre orele 9-17, Ghilad (p.), intre 9-15, Pietroasa Mare, Dobresti si Criciova, intre 8-20.
Vineri, 24 iulie, sunt programate intreruperi in alimentarea cu energie electrica, intre orele 9-17, pe Matei Millo (p) si Nicolae D. Cocea (p) din Timisoara, precum si in comunele Satchinez (str. Bujorilor nr. 18), Padureni si Jebel (p.).
In aceeasi zi vor mai fi astfel de probleme in localitatile Obad (p.), intre orele 9-15, Topolovatu Mare (p.), intre 8-16, Pietroasa Mare, Dobresti, Tipari si Paru, intre 8-20.
Duratele anuntate ale intreruperilor sunt orientative, pot sa scada sau sa creasca in functie de starea instalatiei retrase din exploatare, precizeaza reprezentantii Enel.

timis reprezentantii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005980 (s)