News Flash:

Zonele din Timisoara care raman fara curent electric in aceasta saptamana

22 Februarie 2016
3145 Vizualizari | 0 Comentarii
enel opreste curentul
Enel anunta intreruperi de curent zilnice intr-o localitate, pana seara la ora 19.
Reprezentantii companiei spun ca sunt nevoiti sa opreasca alimentarea cu energie electrica pe anumite strazi si in anumite intervale orare, pentru ca au planificate revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie.
Timisenii din localitatea Lapusnic vor ramane in fiecare zi fara curent, intre orele 9-19.
Prin urmare, luni, 22 februarie, nu va fi curent pe str. Mangalia (p), pe Splaiul T. Vladimirescu (p) si pe Bd. General I. Dragalina (p) din Timisoara, intre orele 9-12, dar nici in Timis, intre orele 9-17, in localitatile Giroc (str. Ficusului – p, Bujorilor, Roinitei, Galbenelelor), Giarmata (p), Ghiroda (p), Buzat nr. 55, Bencecu de Sus nr. 308, Sannicolau Mare (p), Padureni (p). De asemenea, se opreste curentul in localitatea Lapusnic, de la 9 la 19, scrie tion.ro.
Marti, 23 februarie, va fi intrerupta energia electrica in Timisoara, intre orele 9-17, pe str. Pomiculturii (p), Arh. I. Mincu, I. Roata (p), Iosif Velceanu, Molidului, N. Grivu, C. Davilla, A. Bacalbasa, O. Cotrus, N. Paganini, Podgoriei, I. Slavici, Valiug (p), Sulina (p), Polona, Gh. Asachi, Noua, precum si in judet, la Giarmata (p), Ghiroda (p), Izvin nr. 313, Igris (p), Beregsau Mic (p). In intervalul orar 10-19 se ia curentul pe str. 20 Decembrie 1989 Bl. 5 din Lugoj, dar si la nodul de autostrada de la Topolovatu Mare, la CNADNR-ITS, iar de la 9 la 19 nu va fi lumina in locuintele din Lapusnic.
In ziua de 24 februarie, miercuri, Enel taie curentul intre orele 9-17 pe str. Gh. Leahu, Martir Silviu Motohon (p), Divizia 9 Cavalerie (p) si Dimitrie Dinicu din Timisoara, dar si in Giarmata (p), Sacalaz (p), Ghiroda (p), Dinias (p), Peciu Nou nr. 213 si in Varias (p). Locuitorii din Lapusnic raman si miercuri fara curent, intre orele 9-19, cei din Iecea Mare (p) intre orele 10-15, iar cei de pe str. A. Saguna 1 din Lugoj in intervalul 10-19.
Joi, 25 februarie, va fi intrerupta energia electrica in perioada 9-17, in Timisoara, pe Calea Sagului Bl. 70, pe str. Rusu Sirianu (p), Aida (p), precum si in judetul Timis, la Utvin (p), Giarmata (p), Giroc (str. Bega, Muncitorilor, Bicaz), Sacalaz, Satchinez (p), Jimbolia (str. V. Babes, Barzava, E. Bartzer), Gelu (p), Padureni (p). Localitatea Lapusnic ramane din nou fara curent, intre orele 9-19.
In ultima zi lucratoare a saptamanii nu sunt programate intreruperi de curent in Timisoara. In schimb, nu vor avea energie electrica mai multe localitati din Timis, dupa cum urmeaza: intre orele 9-15 localitatea Dumbravita (str. Barcelona), intre 9-17 localitatile Giarmata (p), Giroc (str. Semenic, Timis, Trandafirilor), Sacalaz (p), Sanmihaiu Roman nr. 383, Gelu (p), intre orele 10-15 partial localitatea Iecea Mare, iar intre 8-18 localitatea Silagiu (p) – jumatatea de la iesirea spre Izgar CS. De asemenea, se opreste din nou curentul in Lapusnic, in intervalul orar 9-19.

enel
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005277 (s)