News Flash:

Zodiile cu cel mai ridicat IQ

27 Septembrie 2016
1598 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop boala
Care sunt zodiile cu cel mai ridicat iQ? 

Varsator

Cu adevarat plini de idei, cei nascuti in aceasta zodie sunt considerati deseori ca fiind geniali. Avand o putere de adaptare iesita din comun, varsatorii pot face orice activitate, dar vor excela in domeniile care le face placere. Se bucura de o memorie iesita din comun, asa ca te sfatuim sa nu cumva sa incerci sa-i pacalesti.
Berbec

Talentati si imprevizibili, nativii nascuti in aceasta zodie sunt perseverenti si creativi. Nivelul lor de inteligenta este unul peste medie si asta se observa indiferent in ce domeniu activeaza. Daca sunt incurajati si laudati de mici, cei aflati sub protectia acestei zodii ajung in majoritatea cazurilor sa fie lideri.

Rac

Despre persoanele nascute in aceasta zodie, perceptia generala este ca nu sunt extraordinar de „luminate“. Este de ajuns sa ai o confruntare directa cu un nativ in zodia rac, ca sa te convingi de contrariu. Argumentele inteligente si indrazneala sarmanta te vor face sa-l apreciezi si sa constati ca ai multe de invatat de la el.
Sagetator

Curiosi peste masura si in cautare de nou, cei nascuti in aceasta zodie nu dau niciodata inapoi cand vine vorba despre a invata. Le place sa stie tot si oricand, iar prin aceasta atitudine si-au capatat o imagine mai mult decat pozitiva in fata celorlalti. Curiozitatea lor ii ridica pe o treapta inalta in topul cu cele mai inteligente zodii.

Capricorn

Despre persoanele nascute in aceasta zodie se stie ca sunt extrem de muncitoare si lasa pe plan secund familia si iubirea. Practic, cei mai multi nativi din aceasta zodie petrec mare parte din viata muncind si acumuland exprienta. Pentru ca dau dovada de gandire analitica si nu pot face nimic fara sa aiba un interes, capricornii isi dezvolta in timp o inteligenta diabolica, ceva de speriat, care il ridica tot mai sus, pe culmile succesului.

varsator berbec rac sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005180 (s)