News Flash:

Zodiile care vor fi impreuna si dincolo de moarte

7 Octombrie 2017
1111 Vizualizari | 0 Comentarii
zodii
Unele suflete sunt facute pentru a fi impreuna orice s-ar intampla. Se spune ca pe lumea aceasta fiecare dintre noi are cate un suflet-geaman.

Zodiile care vor fi impreuna si dincolo de moarte se completeaza perfect. Printre cele mai durabile cupluri din zodiac, fie ca e vorba despre simple prietenii sau adevarate povesti de iubire, se numara:

FECIOARA SI SCORPIONUL

Ce ii leaga: nevoia de afectiune si aplecarea catre tot ce inseamna simplu si frumos;

Ce ii face sa treaca peste neintelegeri: dorinta de a experimenta lucruri noi.

Acesti nativi se inteleg de minune, iar de multe ori comunica telepatic. Nu e nevoie sa stea la taclale ore in sir ori sa se convinga reciproc de anumite chestii. Pur si simplu, in anumite privinte, gandesc la fel.



GEAMANUL SI BALANTA

Ce ii leaga: nevoia de aventura;

Ce ii face sa treaca peste neintelegeri: constientizarea faptului ca au gresit unul fata de celalalt, insa nu intentionat.

Nativul Gemeni si Balanta se inteleg perfect, mai ales cand vine vorba despre chestiuni administrative. Formeaza un cuplu de invidiat si daca vorbim despre iubire. Amandoi sunt pasionati de aventurile erotice cat mai neobisnuite. Le place sa incerce tot.



LEUL SI VARSATORUL

Ce ii leaga: dorinta de a scapa de plictiseala;

Ce ii face sa treaca peste neintelegeri: dorinta de a experimenta lucruri noi.

Leul si Varsatorul formeaza unul dintre cuplurile idilice ale zodiacului. Fac casa buna impreuna si se completeaza perfect: sunt joviali, copilarosi, dar si seriosi atunci cand trebuie.


uflet-geaman iubire
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1380 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009367 (s)