News Flash:

Zodiile care vor avea o iarna de cosmar

19 Octombrie 2016
1280 Vizualizari | 0 Comentarii
zodie
Iarna 2016-2017 se anunta cu temperaturi insuportabile si viscol in inima anumitor zodii. Toate problemele pe care le credeau ascunse si uitate vor iesi la iveala rand pe rand. Iata care sunt zodiile care vor avea o iarna groaznica.




LOCUL 4: VARSATOR




Nu va fi o iarna usoara pentru tine, mai ales din punct de vedere financiar. Vin momente dificile pentru ca va trebui sa iti imparti bugetul incat sa impaci si capra, si varza.




Uita de pe acum de iesirile la distractii sau de toale scumpe deoarece din ianuarie vor interveni tot felul de cheltuieli pe care nu le aveai preconizate.




LOCUL 3: RAC




Incapatanarea cu care tratezi lucrurile are efecte devastatoare asupra vietii tale. Chiar daca ai senzatia aproape mereu ca ai dreptate in anumite conflicte in care te implici, in care te arunci in fata cu multa determinare, uneori chiar infantila, astrele te vor pune la grea incercare spre sfarsitul lui decembrie si e posibil sa suferi chiar o despartire care se vedea venind de mai multe luni de zile.




LOCUL 2: TAUR




Criza spirituala se adanceste. Octombrie si noiembrie aduc putina liniste in caminul tau, insa e linistea dinaintea furtunii. De la inceputul lunii decembrie incolo toate aspectele pe care le-ai punctat pozitiv in ultima vreme se vor intoarce impotriva ta si iti va fi greu sa intelegi ce e de facut pentru a repara lucrurile. Starea psihica proasta si necazurile te vor insoti pana prin luna februarie.




LOCUL 1: GEMENI




Jocul la doua mese nu te poate avantaja tot timpul. Ai riscat si risti prea mult, iar efectele acestei duplicitati se va vedea din luna ianuarie 2017 incolo. Risti sa pierzi prieteni importanti din cauza atitudinii tale de neinteles in ceea ce-i priveste.




De asemenea, ascensiunea ta profesionala va cunoaste o curbura destul de dificila dupa cea de-a doua jumatate a lunii ianuarie.

varsator rac taur gemeni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1103 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004450 (s)