News Flash:

Zodiile care obtin cele mai bune rezultate in viata!

17 Mai 2018
1190 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic2

In acest articol va vom spune despre zodiile care vor avea foarte multe rezultate bune in viata dupa spusele astrologilor nostri. Rezultatele foarte bune din viata se atribuie deseori muncii depuse de acesti nativi, dar si de la oamenii care au fost ajutati de bunatatea lor pentru oamenii din jurul lor.
Berbec – Berbecii sunt niste luptatori intotdeauna isi vor munci mereu pentru visele lor ceea ce este foarte benefic pentru a-si indeplini toate dorintele. acestia vor fi asaltati in viitor doar de reusite deoarece s-au nascut sub semnul zodiacal al berbecului ceea ce inseamna ca nu vor renunta niciodata la a munci foarte mult pentru ei, pentru a putea sa ajunga unde isi doresc ei si pentru a putea sa faca din ce in ce mai multi bani pentru a putea sa ajute pe cine are nevoie, sau chiar sa poata sa aiba tot ceea ce isi doresc ei, fiindca ei nu au dorinte doar pentru ei, acestia isi doresc ca si apropiatii lor sa traiasca bine.

Pornesti un drum complet nou, dupa o viziune diferita fata de tot ce ai facut inainte, si ai sa vezi efectele miraculoase! Uneori, e bine sa renunti la strategii vechi cu care esti obisnuit, si sa abordezi alte cai, chiar complet indraznete spre care nimeni nu te indeamna sa pornesti. Exista momente in care originalitatea, inventivitatea si scanteia de geniu te imping pe cai total nebatatorite, pe care nimeni nu a avut curajul sa porneasca, dar fa-o tu cu incredere si ai sa observi imediat rezultatele. Nu alege tot retetele arhicunoscute, nici solutiile banale, nici caile aglomerate: deschide alte porti!

Totul pare sa stagneze intr-o zona terna si lipsita de stralucire, dar nu te ingrijora. Nu toate evolueaza in ritm alert, nu toate ajung repede acolo unde doresti, ci mai treci si prin astfel de zone lipsite de actiune si de dinamism. Considera-le hopuri obligatorii pe parcursul anumitor proiecte, cand, tocmai pentru ca nu se mai intampla nimic spectaculos, poti privi mai atent la ce se petrece. Ai rabdare, vei depasi acest punct mort si, dupa aceea, vei reintra in circuit cu forte proaspete, dar nu te ingrijora din cauza acestor hopuri. Ele te mai trag un pic de maneca, atunci cand te aprinzi prea tare.

Nu te lasa invins de critici sau de reprosurile care vin catre tine pe diverse tonuri. Ai alaturi de tine oameni nervosi, pusi pe cearta, si tu intri in colimatorul lor de la te miri ce. Dar nici tu nu esti prea bland sau prea amabil, ci sari si tu la atac, pe de o parte pentru a-ti apara punctul de vedere pe care ceilalti il judeca, si pe de alta parte si pentru ca ai un as in maneca ce merita folosit pentru o victorie totala. Cu cat tonul lor devine mai agresiv, cu atat devii si tu mai bataios, pentru ca nu suporti sa-ti spuna altii ce sa faci.

Gemeni – Nativii zodiei gemeni sunt mereu surprinsi cand vine vorba despre rezultatele foarte bune obtinute de ei in urma unor proiecte facute de la zero pe cont propriu, deoarece acestia nu au niciodata incredere in propriile lor puteri. Acestia prefera sa lase pe alt cineva sa faca lucrurile ce lor li se par complicate din frica de a nu gresi, chiar daca ei stiu adevarul, care spune despre ei ca de pot descurca in orice caz deoarece nu se vor lasa pana nu vor ajunge la rezultatul dorit.

Ai o rezistenta de invidiat, pentru ca tu suporti orice situatie, oricat de complicata ar fi. Se vede ca ai trecut prin multe si nu renunti cand pare mai dificil, dimpotriva, te inarmezi cu atata forta, incat nimic nu te clinteste! Viata te-a invatat atatea lucruri utile care acum te ajuta sa rezisti. Nimeni nu te intrece cand vine vorba de rabdare, asteptare, perseverenta, tenacitate, vointa, pentru ca tu nu te grabesti. Esti de parere ca totul are o rezolvare, oricat ar dura, de aceea iti vezi de treaba fara sa pretinzi rezultate imediate.

Trebuie sa ai multa rabdare pana ce proiectul la care iti aduci acum contributia sa ajunga la nivelul sperat. E o ascensiune lenta, dar solida, pentru ca te bazezi pe fapte concrete, pe date si cifre, pe instrumente de lucru si toate contribuie la rezultatele finale de care vei fi mandru. E o constructie lenta, de lunga durata, dar ai convingerea ca totul inainteaza in ritmul cel mai bun catre niste rezultate demne de lauda.

Ai incredere deplina in ceea ce te asteapta la final, deci nu sari peste etape si nici nu pretinde rezultate imediate. Incetul cu-ncetul se face otetul! Gemenii avand o personalitate dubla nu vor avea probleme de comunicare, si vor cere mereu ajutorul fara sa stea prea mult pe ganduri deoarece acestia stiu ca nu va ajuta la nimic daca stau intr-un singur loc fara sa evolueze.

Fecioara – Fecioarele sunt de parere ca daca faci bine, vei primi de trei ori mai mult decat ai dat, iar asta si incearca ele sa faca de fapt si de drept. Vor ajuta oamenii oricand vor avea nevoie de ajutorul sau , dar totodata se vor ajuta si pe sine ajutand pe altcineva apropiat. Nativii acestei zodii sunt de parere ca daca fac ceva constant pentru a ajuta oamenii din jur , asa vor indemna si pe ceilalti sa faca la fel, incercand sa schimbe viata oamenilor apropiati in bine la fiecare pas. Acestia muncesc fara sa le fie teama de cat de mult timp vor petrece facand asta, atat timp cat nu vor sta pe loc, si vor primi o suma suficienta de bani pentru ei si familia lor.

Multa lume va incerca sa te induplece sa-ti schimbi parerea, dar tu nu, ai luat o decizie si te tii de ea pana la capat. E bine sa fii ferm in alegerile facute, pentru ca se vor gasi multi care iti vor vorbi despre alte variante, despre alte cai pe care s-ar putea merge, despre alternative care mai de care mai interesante, dar tu nu vrei sa le auzi si bine faci. Daca ai fi atat de influentabil incat sa incepi sa inclini spre o alta idee decat cea la care ai ajuns, nu ai face decat sa pierzi timpul cu experimente. Ai ales? Mergi mai departe cu incredere!

Astepti cu mult interes un eveniment anuntat pentru perioada urmatoare si in care ai investit multa speranta si iubire. Simti ca va fi ceva pe placul tau, ceva care iti va incanta simturile si-ti va mangaia inima, tocmai de aceea abia astepti sa ajungi mai repede acolo. Te simti ca inaintea primei intalniri cu cel care ti-a cucerit inima si e normal sa ai emotii imense, tocmai pentru ca ai asteptari deosebite de la acel eveniment special. Depui pasiune si energie pozitiva in acest moment capital si esti convins ca va iesi exact asa cum doresti!

Ai toate motivele de bucurie cand vezi ce frumos au evoluat unele proiecte care au ajuns, in acest moment, la un nivel cat se poate de clar. Stii mai bine pe ce te bazezi, observi cu ochii tai rezultatele palpabile ale eforturilor depuse, iar nivelul atins devine punctul de plecare spre etape si mai inalte, si mai promitatoare. Mergi inainte cu incredere maxima in tine si in resursele de care dispui, si arata tuturor de ce esti capabil. Chiar daca mai sunt unii care se indoiesc de puterile tale, tot ceea ce construiesti tu acum pas cu pas este dovada vie ca orice se poate cand crezi in succes.

Pesti – Pestii sunt foarte muncitori fara sa se fereasca de munca pentru a face bani, deoarece acestia sunt constienti ca au nevoie si de partea materiala pentru a trai bine si vor face doar ce le va sta in putinta sa faca rost de niste bani in plus la bugetul lor oarecum limitat. Seccesurile lor vor fi intotdeauna in favoarea lor deoarece nu vor sta degeaba nici o zi cand au ceva foarte important de facut pentru familia lor si totodata si pentru ei.

Acestora li se vor asigura de fiecare data rezultate foarte pozitive deoarece nu se vor sfii sa faca totul deodata perfect, fara a interveni iar la final pentru a finisa proiectul ce il au in minte sau orice alt ceva au de facut.  Azi ai impresia ca bati pasul pe loc si nimic nu inainteaza. Daca nu observi nici un fel de progres, mai bine ia o pauza pe toate planurile facand… nimic!

Uneori e greu chiar si sa faci nimic, dar daca reusesti sa te rupi de orice stres si sa folosesti acest ragaz ca o mica vacanta de odihna, vei avea numai de castigat. Nu te crampona de un hop, daca vezi ca nu-l poti trece momentan, ci rupe-te de motivul de enervare si bucura-te ca ai parte de aceasta pauza. Astfel iti recapeti fortele pentru un nou inceput, imediat dupa ce se ridica obstacolele.

Leu – Leii isi vor dori mereu luxul, cu munca putina dar de calitate, fiindca acestia nu vor doar bani cinstiti, ci vor bani platiti pentru o munca de calitate superioara ca munca lor sa fie mereu estimata la un pret la fel de mare pe cat isi doresc ei. Leii desigur nu vor muncii munci grele, dar acestia stiu de fiecare data ce sa ocoleasca pentru a nu depune prea mult efort fizic. Succesul si rezultetele lor bune vine din muncile depuse pe cont propriu pentru a realiza fara a fi impinsi de la spate ceva demn de a fi laudat la toti apropiatii lor. Leii au un suflet liber si vor face doar ce le va place sa faca deoarece daca vor fi obligati sa faca ceva ce nu vor, acel lucru va fi facut de proasta calitate si in esenta de prisos.

Nu actiona la furie sau la manie, pentru ca nu rationezi foarte limpede si risti sa gresesti. Stai si chibzuieste inainte de a face vreun pas mai departe, pentru ca tot ce faci la nervi nu e cea mai buna varianta. Cere o perioada de gandire, chiar daca esti strans cu usa de termene limita, pentru ca numai cand ai timp berechet la dispozitie poti lua cea mai buna decizie. Nimeni nu te obliga sa dai un raspuns pe loc, ci ai timp suficient inainte de a alege o cale. Chibzuiesti profund, analizezi argumentele pro si contra si abia dupa aceea dai startul!


gemeni fecioara pesti leu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005009 (s)