News Flash:

Zodii vesele, emana caldura si te inteleg, orice ai face

13 August 2018
972 Vizualizari | 0 Comentarii
vesele

Iata cele patru zodii care la prima vedere par de piatra, dar dupa ce le descoperi, iti dai seama ca sunt painea Lui Dumnezeu.

LOCUL 4: SCORPION
Cu toate ca are un stil enervant de multe ori, Scorpionul este plin de idei nebunesti care iti vor smulge mereu lacrimi… de ras! Te simti bine in preajma acestui nativ mai ales daca intelegi ca anumite glume le face doar de fun si nu este chiar asa rautacios. Scorpionul tine foarte mult la cercul sau de prieteni asa ca daca esti un outsider vei fi luat la ‘misto’ fara ton de asteptare.

LOCUL 3: GEMENI
Este vesel aproape mereu, are simtul umorului iesit din comun si emana multa caldura si empatie in jur. Daca nu te intelegi bine cu un Geaman inseamna ca nu iti place sa iti traiesti viata la maxim. Are si el toanele sale dar te poate scoate oricand din depresie.

LOCUL 2: FECIOARA
Aparent este o persoana rece si calculata, insa daca vrei sa te apropii de o Fecioara vei descoperi un univers al iubirii si al luminii cum rar ti-a fost dat sa vezi. Tot ce face o Fecioara este realizat cu pura pasiune si dragoste. Tine acest nativ la pieptul tau si nu-i mai da drumul daca vrei sa ai o viata fericita!

LOCUL 1: BALANTA
Vrei un sfat ca sa iesi din impas? Suna o Balanta! Te va certa daca ai gresit cu ceva si tocmai pentru asta va trebui sa ii multumesti. Un prieten adevarat iti spune ce nu faci bine de esti o persoana trista. Daca ai un prieten din zodia Balanta, tine-l aproape, pentru ca acesta te va ajuta fara sa astepte ceva la schimb, sunt prieteni loiali si adevarati, si vrea sa te vada bine.


gemeni fecioara balanta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005998 (s)