News Flash:

Zodii de barbati cu care nu ar trebui sa te mariti niciodata. Nu stiu sa aprecieze o femeie

24 Ianuarie 2018
914 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic2

Barbatii se comporta diferit cand vine vorba de o femeie. Unii sunt afectuosi si se comporta ca adevarati gentlemani, in timp ce altii sunt indiferenti si nepasatori la dorintele parteneri lor. Astrele ne dezvaluie care sunt barbatii cu care femeile nu ar trebui sa se marite niciodata pentru ca nu sunt seriosi. Daca vrei o relatie de lunga durata, nu alege unul dintre acesti nativi pentru ca te vor parasi cand iti va fi lumea mai draga.

Barbatul BERBEC: – Berbecii sunt, in general persoane, de incredere si responsabile si pot cuceri pe oricine cu sarmul lor innascut. Au un farmec aparte care nu lasa nici o femeie indiferenta si o poate cuceri doar cu ajutorul unei singure priviri. Cu toate acestea, berbecii au anumite defecte care nu pot fi trecute cu vederea nici de cea mai indragostita femeie.

Sunt impulsivi si de cele mai multe ori isi domina partenerele de viata. Daca devin gelosi, nu este de bine pentru ca pot deveni chiar agresivi. Gandurile negre le intuneca uneori judecata si actioneaza din impuls, fara a se gandi ca ranesc persoana pe care o iubesc cel mai mult.
 

Barbatul GEMENI: – Nativii nascuti sub acest semn zodiacal au o personalitate duala si chiar modul in care iubesc este dual. Fara doar si poate, gemenii sunt maestri in ale senzualitatii si ale cuceririi. Rare ori se angajeaza in relatii serioase pentru ca nu vor sa-si asume responsabilitatea unei astfel de relatii. Sunt adeptii jocurilor amoroase si de aceea acesti nativi prefera sa zboare din floare in floare.
Gemenii sunt destul de pretentiosi si probabil ca din aceasta cauza sunt atat de dezinteresati de o relatie de lunga durata. Poate ca nu gasesc ceea ce-si doresc, insa prefera sa ramana acolo si nu sa caute in continuare femeia potrivita pentru ei.

Barbatul SCORPION: – Toata lumea stie ca scorpionii sunt amanti innascuti si ca sunt cei mai pasionali barbati din zodiac. Au un libidou crescut si le place la nebunie adrenalina si aventura. Chiar si atunci cand se afla intr-o relatie de lunga durata, nu se pot abtine.
Acesti barbati nu au un suflet rau, insa se gandesc de multe ori doar la ei si uita ca persoana de langa ei are de suferit din cauza actiunilor lor. Daca ai o relatie cu un barbat scorpion, ai grija pentru ca s-ar putea sa nu fii singura femeie din viata lui.

Atunci cand iubesc cu adevarat, barbatii scorpion iubesc din toata inima si fac tot ce le sta in putinta pentru ca iubita lor sa fie fericita si satisfacuta, insa daca i se da vreun motiv de gelozie, raiul se transforma in iad cat ai clipi. In viziunea lor, femeia nu are dreptul sa se uite dupa alti barbati sau sa le raspunda in vreun fel avansurilor, insa nu au nici o indoiala ca nu procedeaza corect atunci cand curteaza alte femei. Ei au voie, femeile nu!


barbatul berbec
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006074 (s)