News Flash:

Zodii care au ”atingerea lui Midas”

25 August 2016
1087 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic2
Regele Midas a devenit legendar datorita abilitatii sale iesite din comun: acesta putea transforma orice in aur, printr-o simpla atingere. 
In prezent, “atingerea lui Midas” se refera mai mult la oamenii care pot transforma orice idee intr-o afacere profitabila. Desi fiecare dintre noi poate avea o idee care sa il faca milionar peste noapte, putini dintre noi reusesc acest lucru. Explicatia? Este nevoie de putin mai mult decat inspiratie pentru a reusi in afaceri, insa trei dintre zodii par sa fi deslusit deja tainele artei de a scoate profit din orice.
Citeste in continuare si vezi daca te regasesti in zodiile care pot gasi oportunitati de a face bani chiar si in vremuri de criza!
Taur
Nativele din Taur nu imprumuta doar incapatanarea, dar si forta interioara a animalului care le guverneaza constelatia: doua ingrediente care le asigura succesul in orice si-ar propune! Nativele din Taur isi vor urma intotdeauna visurile si nu vor renunta in fata adversitatilor  - in cel mai rau caz, micile obstacole contribuie si mai mult la pastrarea motivatiei de a reusi. Rezistenta, determinarea, dar si gandirea pozitiva care ii caracterizeaza pe Tauri fac din nativii acestei zodii un lider de exceptie. Asadar, daca te gandesti sa pui bazele unei afaceri, asigura-te ca un partener in zodia Taurului nu iti lipseste pe langa un plan solid de business!

Varsator
Cu originalitatea si ambitia care ii caracterizeaza, Varsatorii pot transforma orice situatie de criza intr-o oportunitate de dezvoltare! Nativii acestei zodii au primit de la ”ursitoare”, in doze egale, carisma si determinare, un lucru care ii determina pe cei din jur sa isi doreasca sa parieze pe ei si pe ideile lor. Fie ca este vorba despre gasirea unei solutii alternative intr-o situatie aparent fara iesire sau de identificarea unei nise profitabile, Varsatorul nu dispune doar de viziunea necesara, ci si de suficienta anduranta pentru a schimba lumea din temelii.
Fecioara
Exista o multime de motive pentru care nativele din Fecioara sunt alchimistele zodiacului, femeile care pot transforma chiar si carbunele in aur curat.  Pragmatice, meticuloase si inzestrate cu abilitati innascute de strateg, poti crede pe cuvant o Fecioara atunci cand iti spune ca “ea stie mai bine” ce e de facut! O zi are 24 de ore si pentru o Fecioara, insa nativele acestei zodii stiu cum sa isi planifice fiecare minut pentru a fructifica la maximum clipa prezenta. Sa accepti faptul ca Fecioara va avea intotdeauna mania controlului este un compromis mic atunci cand stii ca afacerea va rezista chiar si in perioade de austeritate, nu-i asa?
Tu ai intalnit pana acum vreun nativ al zodiilor inzestrate cu ”atingerea lui Midas”?

taur varsator fecioara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005270 (s)