News Flash:

Zodiacul chinezesc saptamanal 1-7 August

31 Iulie 2016
2017 Vizualizari | 0 Comentarii
zodiac chinezesc
Sobolan
Toata saptamana vei da dovada de sentimente in contradictoriu fata de partererul tau. Daca nu stii ce vrei de la relatia voastra, ar fi bine sa nu il mai faci sa sufere si hotaraste-te ce anume vrei in aceasta privinta.
Bivol
Vei avea parte de mici castiguri neprevizionate. Nu te grabi sa cheltui fara rost si gandeste-te cum anume ai putea sa gestionezi mai bine acesti banuti. Totusi, o mica calatorie pe final de saptamana nu ar fi o idee rea.

Tigru
Treci printr-o perioada destul de delicata din punct de vedere al deciziilor pe care esti nevoita sa le faci. Inca de la inceputul saptamanii vei avea mici batai de cap si vei incerca sa gasesti cea mai buna solutie pentru fiecare problema pe care o ai sau care ar putea sa apara.

Iepure
Daca ai o idee legata de un proiect ce tine de locul de munca, incearca sa o pastrezi pentru tine. Unii colegi vor sa avanseze si ar putea profita de aceasta. Pe parcursul saptamanii vei avea un spor de munca invidiat, iar acesta nu va ramane neobservat.

Dragon
Pe la mijlocul saptamanii te vei confrunta cu mici probleme de sanatate, insa nu trebuie sa iti faci griji, nu sunt asa grave. Stii bine ca ai mereu parte de ajutor si sprijin din toate punctele de vedere, lucru care te ajuta mereu sa treci peste orice dificultate ce apare in viata ta.

Sarpe
Pari a fi mereu contracronometru si nu acorzi atentie lucrurilor care se intampla in jurul tau, in special atunci cand vine vorba de familia ta. Chiar daca inceputul saptamanii va parea unul destul de aglomerat, nu trebuie sa te panichezi si incearca sa acorzi mai mare atentie detaliilor.

Cal
Ti se vor propune unele calatorii in scop de afaceri. Daca ai planuit deja ceva pentru weekend, ar trebui sa reprogamezi. Chiar daca simti nevoia sa te distrezi putin, aceste calatorii iti pot aduce mai multe beneficii decat ai crede.

Oaie
Daca ai un anumit plan schitat in minte, iata ca in saptamana aceasta il poti transforma in ceva real si palpabil. Familia pare a fi de partea ta si te sustine mai mult ca niciodata sa actionezi in functie de propria vointa.

Maimuta
Inca de la inceput, noua saptamana pare a fi un dezastru inevitabil pentru tine. Nu te descuraja, poti oricand sa „apuci taurul de coarne” pentru a-l dirija in directia in care vrei tu, totul depinde doar de tine si de vointa ta.

Cocos
Cineva drag pare sa aiba grave probleme de sanatate, iar acest lucru nu te lasa sa te concentrezi asupra treburilor pe care le ai de rezolvat. De aceea, nu vei mai sta cu mainile in san si, pe la mijlocul saptamanii, vei face tot ceea ce iti sta in putere pentru a o ajuta sa isi revina.

Caine
Ai impresia ca tot ceea ce este mai rau ti se intampla numai tie, dar stii bine ca nu este asa. Daca inceputul de saptamana nu va fi unul foarte promitator, pe finalul acesteia vei avea pare de o surpriza, una pe care o asteptai de ceva vreme.

Porc
Problemele din viata de cuplu par sa iti scape de sub control, iar partenerul tau pare sa fie destul de mult plecat din preajma ta. Daca ai impresia ca ceva nu „miroase” bine, poti profita de timpul liber din weekend pentru a aduce un aer proaspat din acest punct de vedere. sursa: yve.ro

sobolan bivol tigru iepure dragon sarpe cal oaie maimuta cocos caine porc
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007195 (s)