News Flash:

Zodia care va trebui sa ia o decizie grea in aceasta saptamana! Va avea parte de momente cumplite

28 Ianuarie 2018
1015 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop0

Saptamana este, in cea mai mare parte a ei, una frumoasa, dar marea problema e ca zodiile sunt inconsecvente, ba vor una, ba vor alta!

VARSATORUL are nevoie de sprijinul prietenilor, pentru a face fata tuturor provocarilor care apar in aceasta saptamana. Din fericire, acestia se vor dovedi la inaltime si ii vor fi aproape – nu trebuie decat sa ceata ajutorul, pentru a-l primi.

PESTII invata sa faca lucrurile cu rabdare, unul cate unul, fara nici un fel de graba. Stresul nu e bun la nimic si tot ce face e sa creeze si mai multe probleme. Asadar, mult calm!

BERBECUL are nevoie de proiecte noi si de provocari noi. Este capabil de o dezvoltare sustinuta, insa pentru a o realiza trebuie sa isi paraseasca zona de confort. Si, curios cum ii stim, nu ii va fi deloc greu.

In mintea sa, TAURUL pune la cale niste planuri foarte interesante, a caror realizare urmeaza sa ii lase pe toti cu gura cascata. Dar, cat timp acestea sunt doar in stadiu de proiect, nu prea are motive sa isi dea aere de superioritate.

Persoana iubita nu tine cont de schimbarile de dispozitie si de toanele nativilor GEMENI, ceea ce pe termen scurt ii face si mai iritabili. Pe termen mai lung insa, aceasta atitudine e folositoare – ii ajuta sa isi controleze sentimentele. La final de saptamana e posibila o calatorie.

RACUL lucreaza cu mult spor la serviciu. Da dovada de ingeniozitate, gasind cea mai buna si mai rapida rezolvare la fiecare problema nou aparuta. Week-end-ul poate aduce si un plus de bani, venit dintr-o sursa neasteptata.  

LEUL, empatic asa cum il stim, face eforturi pentru a indeplini o dorinta exprimata de o persoana draga. In cele din urma, va avea satisfactia de a o vedea pe aceasta cu zambetul pe buze. Finalul de saptamana aduce progrese pe plan relational.

FECIOARA se implica activ in rezolvarea oricarei probleme care tine de casa si de familie. Cei dragi se bucura de acest interes pe care ajunge sa il arate problemelor casnice.

BALANTA viziteaza multe locuri, pe parcursul acestei saptamani. Un plin la masina si o pereche de pantofi confortabili – acestea sunt elementele necesare pentru succes.

Pentru SCORPION, parteneriatele merg foarte bine, atunci cand e vorba de munca si de bani. In schimb gaseste ceva mai greu oameni cu care sa isi impartaseasca hobby-urile.

SAGETATORUL e unul dintre rasfatatii astrelor, in aceasta saptamana. E momentul sa isi puna in valoare calitatile si sa inceapa sa faca ceva concret pentru materializarea unor dorinte mai vechi.

CAPRICORNUL aduna informatii, barfe si secrete, asa cum altii strang banii. Si acestea au valoarea lor, mai ales cand vine vorba de puterea de a influenta diferite persoane.


racul leul fecioara balanta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 33 queries | Mysql time :0.005348 (s)