News Flash:

ZIUA MARINEI I Presedintele Iohannis si ministrul Apararii Nationale participa la festivitatile organizate la Constanta/ Programul manifestarilor

15 August 2018
599 Vizualizari | 0 Comentarii
ziua marinei constanta

Presedintele Klaus Iohannis va participa, miercuri, la festivitatile prilejuite de Ziua Marinei Romane, eveniment care va avea loc pe faleza din fata Comandamentului Flotei, in Constanta, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Seful statului a fost prezent in fiecare an la festivitatile de Ziua Marinei.

Si ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, va fi prezent la Constanta miercuri, pentru a participa la activitatile dedicate Zilei Marinei Romane, care se vor desfasura pe faleza din fata Comandamentului Flotei.

Potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Apararii Nationale (MApN), Exercitiul Naval Fortele Navale Romane 18, cel mai mare spectacol naval al anului, este programat miercuri, 15 august, intre orele 10.00 si 12.30, la Constanta, Mangalia, Braila si Tulcea, dar si in Parcul Herastrau, din Bucuresti. Activitatile specifice vor continua, intre orele 13.00 si 15.00, in Portul Tomis din Constanta, unde marinarii militari vor organiza jocuri si concursuri traditionale marinaresti.
Ziua se va incheia cu concertul Muzicii Militare a Fortelor Navale, sustinut pe faleza din Constanta, incepand cu ora 20.30, iar marinarii militari se vor retrage cu torte, in intervalul orar 21.00-23.00, in orasele Constanta si Mangalia, conform sursei citate.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1274 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005624 (s)