News Flash:

Zile de cosmar pentru soferii din judetul Timis

19 Septembrie 2015
1043 Vizualizari | 0 Comentarii
rutieraa
Peste 800 de amenzi, aproape 300 pentru depasirea limitei legale de viteza, noua dosare penale si aproape 50 de permise de conducere suspendate – acesta este bilantul actiunilor de control organizate de politisti in trafic, pe soselele din judetul Timis, in ultimele patru zile. Atentie, urmeaza o noua razie in weekend!
Agentii Politiei Rutiere Timis au organizat actiuni de verificare in trafic timp de patru zile, de luni pana joi.
In urma verificarilor, oamenii legii au impartit peste 800 de amenzi, multe in cazul soferilor care au ignorat limita legala de viteza, a celor care nu purtau centura de siguranta sau care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor, scrie tion.ro.
De sanctiuni n-au scapat insa nici biciclistii si nici pietonii prinsi traversand strada neregulamentar.
„In perioada 14-17 septembrie a.c., politistii rutieri au desfasurat activitati in scopul indeplinirii prioritatii nationale in domeniul sigurantei rutiere, privind combaterea sistematica a cauzelor generatoare de accidente. Astfel, au fost intocmite 9 dosare penale pentru infractiuni rutiere si au fost aplicate 824 de sanctiuni contraventionale, 282 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteza impuse pe anumite tronsoane de drum si 73 pentru neutilizarea centurii de siguranta. Au fost sanctionati si 168 de pietoni si 45 de conducatori de vehicule pe doua roti, care nu au respectat prevederile legale privind circulatia pe drumurile publice”, au aratat reprezentantii IPJ Timis.
Totodata, politistii au retinut in vederea suspendarii 48 de permise de conducere, aproape jumatate dintre ele in cazul soferilor care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor. De asemenea, autoritatile au retras 34 de certificate de inmatriculare.
Conduceti prudent si nu omiteti faptul ca Politia Rutiera are programata o noua razie in weekend!

timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005405 (s)