News Flash:

Zi decisiva pentru conducerea Inspectiei Judiciare

30 August 2017
1057 Vizualizari | 0 Comentarii
Codruta Kovesi
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) analizeaza, miercuri, raportul auditului extern al managementului Inspectiei Judiciare (IJ), efectuat de o firma specializata. O eventuala revocare a inspectorilor sefi poate fi dispusa exclusiv pe baza acestui raport, informeaza MEDIAFAX.

La sedinta de miercuri s-ar putea pune in discutie revocarea inspectorului sef, Lucian Netejoru, pe baza raportului. Urmeaza ca in sedinta CSM sa se stabileasca daca se ia in discutie revocarea lui Netejoru si daca se voteaza mentinerea acestuia in functie sau demiterea lui. In spatiul public au aparut inclusv informatii ca incercarea de schimbare a conducerii Inspectiei Judiciare are loc pe fondul protejarii Laurei Codruta Kovesi. Potrivit luju.ro, in acest fel, raportul intocmit de catre Inspectia Judiciara la DNA va fi blocat definitiv, iar Kovesi va ramane in functie. Luju.ro mentioneaza ca raportul ar fi devastator la adresa Laurei Codruta Kovesi.


Verificarile Inspectiei Judiciare la DNA s-au incheiat saptamana trecuta iar, pana in 15 septembrie, inspectorii vor redacta concluziile, astfel incat raportul sa ajunga in plenul CSM pana in 6 octombrie, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanti ai institutiei.

csm inspectiei judiciare lucian netejoru netejoru dna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004715 (s)