News Flash:

Zeci de posturi scoase la concurs la Spitalul Judetean de Urgenta Resita

18 Iulie 2015
1397 Vizualizari | 0 Comentarii
spital resita2
Aproape 60 de locuri de munca asteapta sa fie ocupate la Spitalul Judetean de Urgenta din Resita, a declarat pentru AGERPRES, Violeta Florea, purtator de cuvant al unitatii medicale. 
"Dupa cum era de asteptat, dupa ultimul concurs pentru ocuparea posturilor vacante, au ramas libere 59 de locuri. Aceste posturi, impreuna cu cele care s-au vacantat ulterior si altele pentru care s-a obtinut avizul ordonatorului de credite au fost publicate pentru concurs, iar incepand cu data de 28 iulie, pana in 11 august, cei care doresc sa poata depune dosarele complete. In total, sunt 59 de posturi vacante scoase la concurs. De aceasta data, paleta de posturi este mult mai variata, de la economisti, la registratori medicali, statisticieni, liftieri, garderobieri, portari, dar si ingrijitoare, asistenti medicali, kinetoterapeuti ori infirmiere, astfel incat, speram ca de aceasta data se vor ocupa toate posturile", a afirmat Violeta Florea. 
Concursul cuprinde trei etape, cea de depunere a dosarelor, urmata de proba scrisa si cea orala, adica interviul. 
Conducerea spitalului spera ca aceia care se vor prezenta la concurs de aceasta data sa fie mai bine pregatiti. 
Spitalul Judetean de Urgenta Resita este nevoit sa scoata din nou posturile libere la concurs, dupa ce, in luna iunie, foarte putini candidati s-au ridicat la nivelul cerut. La ultimul concurs de ocupare a posturilor de asistent medical, de exemplu, pe 16 locuri disponibile s-au inscris 26 de candidati, insa numai sapte dintre ei au promovat examenul. AGERPRES

violeta florea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1314 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005942 (s)