News Flash:

Zeci de migranti sirieni prinsi de politisti in zona localitatii timisene Pustinis

20 Octombrie 2016
1172 Vizualizari | 0 Comentarii
imigranti0
Zi incarcata pentru politistii de frontiera timiseni de la Sectorul Politiei de Frontiera Cruceni. Oamenii legii au prins un grup de 29 de migranti, dintre care 17 copii, care numai ce intrasera ilegal in Romania. Nici unul dintre migranti nu avea documente asupra sa.
Cei 29 de migranti au fost depistati miercuri dimineata in zona localitatii timisene Pustinis. Au trecut ilegal din Serbia in Romania pentru a ajunge in vestul Europei. Migrantii erau la marginea localitatii cand au fost preluati de politistii de frontiera si nici unul dintre ei nu avea acte asupra sa, scrie tion.ro.
„Astfel, s-a constatat ca grupul era format din 29 persoane, 5 femei si 7 barbati, cu varste cuprinse intre 18 si 50 ani, insotiti de 17 minori, cu varste cuprinse intre 2 si 17 ani, care nu detineau documente de identitate asupra lor. Acestia au declarat ca sunt cetateni sirieni si au trecut frontiera din Serbia in Romania, pe jos, cu scopul de a ajunge intr-un stat din vestul Europei. In cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, la finalizare urmand a fi luate masurile legale ce se impun. Totodata vor fi anuntate autoritatile de frontiera sarbe pentru cercetarea in comun a evenimentului, respectiv punerea in aplicare a acordului de readmisie”, transmit politistii de frontiera.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1305 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005202 (s)