News Flash:

Zeci de cupluri din Timisoara au prins lacate ale iubirii pe Podul Indragostitilor

16 Februarie 2018
1328 Vizualizari | 0 Comentarii
pod1

Zeci de cupluri din Timisoara au prins, miercuri, lacate ale iubirii de grilajul “Podului Indragostitilor”, apoi au aruncat cheia in raul Bega, pentru a-si demonstra dragostea eterna, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Actiunea “Podul Indragostitilor – lacatele iubirii” a fost organizata, miercuri, de Valentine’s Day, pentru al cincilea an consecutiv de catre Clubul Rotaract Timisoara Cetate. Zeci de cupluri au aflat de evenimentul anuntat pe Facebook si au venit pe pasarela pietonala peste Bega de langa Parcul Copiilor pentru a prinde lacate ale iubirii de grilaj, la fel ca la Paris sau in alte mari orase ale lumii.

O parte dintre cupluri au venit cu lacate pregatite de acasa, iar restul le-au primit de la voluntarii clubului timisorean. Lacatele au fost incuiate, iar cheile aruncate in raul Bega, ca simbol al iubirii eterne.
“Clubul nostru, Rotaract Timisoara Cetate, organizeaza pentru al cincilea an acest proiect, Podul Indragostitilor – lacatele iubirii. Prin aceasta cale ne propunem sa venim in sprijinul cuplurilor din Timisoara, oferindu-le oportunitatea de a-si exprima sincer si deschis sentimentele. Lacatele iubirii simbolizeaza pretuirea si loialitatea. Chiar daca este frig, se pare ca iubirea este mai puternica decat temperatura scazuta de afara. Majoritatea cuplurilor au venit cu lacatele personalizate, in forma de inimioara, gravate, cu initialele lor sau cu data de astazi”, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, Carmen Silaghi, organizator al evenimentului.

Printre cei care au prins un lacat al iubirii pe Podul Indragostitilor din Timisoara s-au numarat si Alina si Alex, studenti, care spera ca dragostea lor sa fie eterna.

“Suntem impreuna de trei ani, iar dragostea dintre noi este ca la inceput. Credem ca secretele unei relatii sunt intelegerea, comunicarea, increderea si respectul. Sarbatorim Ziua Indragostitilor in fiecare an, si de Valentine’s Day si de Dragobete. Am aflat de pe Facebook de actiune si am venit special pentru a prinde un lacat al iubirii. Noi speram sa tina dragostea la infinit”, a afirmat Alina.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004866 (s)