News Flash:

Zeci de contestatii privind candidatii la Primaria Capitalei

29 Aprilie 2016
1141 Vizualizari | 0 Comentarii
turcescu
Zeci de contestatii privind candidaturile la Primaria Capitalei si la Consiliul General al Municipiului Bucuresti sunt judecate, vineri, de magistratii de la Tribunalul Bucuresti.
Pe rolul Tribunalului Bucuresti au fost inregistrate zeci de contestatii privind candidatii la Primaria Capitalei si la Consiliul General al Municipiului Bucuresti, cel putin 20 dintre acestea fiind judecate, la ora transmiterii stirii, de catre magistrati.
Afluxul de contestatii este cauzat de faptul ca aproape toti cei care s-au inscris in cursa pentru Primaria Capitalei si-au depus candidatura in ultima zi.
Printre candidatii contestati sunt si principalii competitori: Catalin Predoiu, Robert Turcescu, Gabriela Firea si Nicusor Dan.
Si unii dintre candidatii la primariile de sector sunt contestati in instanta. Judecatoria Sectorului 1 a judecat, vineri, o sesizare privind candidatura Laurei Chiriac, din partea Alde, la Primaria Sectorului 1.
In ceea ce il priveste pe Cristian Popescu Piedone, joi seara, Tribunalul Bucuresti a decis sa ii respinga definitiv candidatura la Primaria Sectorului 4.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006686 (s)