News Flash:

Zeci de case si strazi inundate pe litoral, in urma ploilor. Statiunea Mamaia, cea mai afectata

28 Iulie 2017
952 Vizualizari | 0 Comentarii
inundate in strada
Zeci de case si strazi au fost inundate in urma ploilor care au cazut in ultimele 24 de ore in judetul Constanta. Pompierii interven in mai multe localitati de pe litoral, cele mai multe sesizari venind din statiunea Mamaia.
otrivit raportarilor, la dispeceratul Regiei Judetene de Apa s-au inregistrat aproximativ 40 de reclamatii venite din municipiul Constanta, dar si din Medgidia, Eforie Nord, Cernavoda, Mihail Kogalniceanu, Cumpana, Ovidiu si Agigea, au spus vineri, reprezentantii Regiei.
"Cele mai multe sesizari - 15, au venit din municipiul Constanta, respectiv din statiunea Mamaia - zona Butoaie, cartierul Coiciu - strazile Steagului si Randunelelor, zona Piata Ovidiu - strada Regina Elisabeta, zona Tomis III - Aleea Cameliei, zona Centrala - strazile Ion Voda, Luntrei, Maramures si zona Faleza Nord - strazile Ion Murgescu si Vasile Craiu", au precizat reprezentantii RAJA.
Alte reclamatii au fost inregistrate in municipiul Medgidia - strazile Dumitru Chicos, Independentei, Republicii, Poporului si Vasile Lupu.
"In Eforie Nord, cele opt sesizari au vizat sistemul de canalizare stradal din zona Steaua de Mare si strazile Plantelor, Tudor Vladimirescu, Marii, 23 August si George Cosbuc, iar cele patru din Cernavoda au venit pentru strazile Canalului, Dacia, Calugareni si Anghel Saligny", au mai anuntat sursele citate, precizand ca sesizari s-au inregistrat si la nivelul localitatilor Ovidiu - Soseaua Nationala, Cumpana - strada Canalului si Agigea - strada Emil Racovita.
Echipele de interventie au raspuns la toate aceste solicitari, iar la ora transmiterii acestei stiri au fost rezolvate sau sunt in curs de rezolvare toate sesizarile.
Totodata, echipele de interventie ale SC RAJA SA vor asigura permanenta in toata aceasta perioada, astfel, la nivelul municipiului Constanta, dar si in restul localitatilor de la nivelul judetului vizate de ploi torentiale, au fost pregatite sa intervina 39 de echipe de interventie dotate cu utilaje - 18 in municipiul Constanta si 21 in restul judetului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004851 (s)