News Flash:

Xavi va deveni tata pentru prima oara

27 Mai 2015
1221 Vizualizari | 0 Comentarii
Mijlocasul spaniol Xavi, care va parasi FC Barcelona si va juca in Qatar, va deveni tata pentru prima oara, sotia sa Nuria Cunillera fiind insarcinata in noua saptamani, informeaza El Mundo Deportivo.
Xavi Hernandez i-a anuntat, saptamana trecuta, pe coechipierii sai de la FC Barcelona ca va deveni tata pentru prima oara la sfarsitul acestui an. Xavi si Nuria s-au casatorit in 2013.
El Mundo Deportivo scrie ca la FC Barcelona este un adevarat "baby boom", dupa ce Marc Bartra si Melissa Jiménez au anuntat ca vor fi parintii unei fetite, Andres Iniesta si Anna Ortiz vor avea un baiat, tot un baietel urmand sa aiba Lionel Messi si Antonella Roccuzzo.
La FC Barcelona, portarul Claudio Bravo are cei mai multi copii, trei: Maite, Josefa si Mateo, in timp ce cate doi copii au Douglas (Kaua si Pietro), Alves (Daniela si Victoria), Mathieu (Kilian si Quentin), Mascherano (Lola si Alma), Pique (Milan si Sasha), Adriano (Adrian si Azhaf) si Luis Suárez (Daniela si Benjamín). Cate un copil au jucatorii Montoya (Dylan), Vermaelen (Ralf), Rakitici (Althea), Iniesta (Valeria), Messi (Thiago), Pedro (Bryan) si Neymar (David Luca).
Xavi, in varsta de 35 de ani, campion mondial si european cu Spania, a jucat de-a lungul carierei, la nivel de club, numai la FC Barcelona, cu care a obtinut peste 20 de trofee, printre care se numara si Liga Campionilor, de trei ori.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004759 (s)