News Flash:

WTA: Serena Williams - jucatoarea anului, Halep - locul 1 in optiunile fanilor

21 Noiembrie 2014
1253 Vizualizari | 0 Comentarii
Sportiva americana Serena Williams, locul 1 WTA, a fost aleasa jucatoarea anului, in urma votului la care au participat reprezentantii mass-media si iubitorii tenisului, insa romanca Simona Halep, numarul 3 mondial, a fost prima in optiunile fanilor, informeaza wtatennis.com.
Potrivit sursei citate, Williams a fost marea castigatoare in ceea ce priveste voturile presei, ea obtinand 36 din totalul de 58 de voturi. "Halep a invins-o insa in optiunile fanilor, 48 la suta dintre voi votand pentru ea (Williams a fost urmatoarea, cu 21 la suta)", noteaza site-ul WTA.
Serena Williams si Simona Halep au fost nominalizate de WTA pentru titlul de cea mai buna jucatoare a anului, alaturi de Maria Sarapova, Ana Ivanovici, Petra Kvitova si Na Li.
Voturile fanilor au contat cat unul dintre voturile reprezentantilor presei.
Serena Williams a castigat in 2014 turneele de la Brisbane, Miami, Roma, Stanford, Cincinnati, US Open, precum si Turneul Campioanelor.
Simona Halep a castigat in acest an turneele de la Doha si Bucuresti, a jucat in finala la Madrid, la Roland Garros si la Turneul Campioanelor si in semifinale la Wimbledon si Indian Wells.
Williams a mai fost aleasa jucatoarea anului in 2002, 2008, 2009, 2012 si 2013.
Celellate premii anuntate de WTA sunt urmatoarele:
Revelatia anului - Belinda Bencici
Cel mai mare progres - Eugenie Bouchard
Revenirea anului - Mirjana Lucici-Baroni
Echipa de dublu a anului - Sara Errani & Roberta Vinci.

simona halep serena williams
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006845 (s)