News Flash:

WOW! O vedeta din Romania recunoaste ca e NIMFOMANA!

16 Noiembrie 2015
1867 Vizualizari | 0 Comentarii
ioana popescu
O vedeta din Romania socheaza audienta. O problema medicala o obliga sa faca sex cat mai des, in caz contrar starea ei de sanatate s-ar putea inrautati.
Ioana Popescu, care e cantareata si jurnalista, sustine ca trebuie sa aiba o viata sexuala cat mai activa, pentru ca asa i-a recomandat medicul. Vedeta are exces de hormoni, iar perioadele indelungate de abstinenta ii pot provoca stari de nervozitate sau, mai rau, cancer la san. 
”E o poveste mai veche, de cand eram mica... Am avut o problema, puteam sa mor. Am avut un nodul la san, aveam vreo 12-13 ani. Eram doar un copil! Mi-a zis un medic ca e cancer. De mica nu suportam spitalele. M-au internat cu forta. Nu mi s-a spus ca e cancer. Si malign! Nu mi s-a spus de atunci ca am cancer. Medicul a intrebat-o pe mama daca stiu ce e aia viata sexuala. Ca am exces de hormoni. Si mama m-a intrebat: ”Nu vrei sa iti faci si tu un prieten?”. Nu e vina mea, e vina organismului. Am vrut sa am relatii stabile si lungi”, a declarat vedeta la Kanal D. Jurnalista sustine ca aceasta boala se mosteneste, iar bunica ei a decedat tot din aceasta cauza.

ioana popescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006661 (s)