News Flash:

WOW! Nicoleta Luciu, APARITIE SEXY pe litoral! Iata ce costum de baie minuscul purta diva

11 August 2017
2947 Vizualizari | 0 Comentarii
luciuu
Nicoleta Luciu a devenit una dintre cele mai discrete vedete din showiz-ul romanesc. Chiar si ala, numeroasele poze cu ea in costum de baie, pe plaja, la mare, nu fac decat sa starneasca nenumarate controverse cu privire la greutate si la numarul de kilograme. Nicoleta Luciu a fost protagonista mai multor poze sexy - sau nu - realizate anul trecut, la Mamaia. In acele fotografii, vedeta aparea de-a dreptul «napadita» de celulita, cu sanii lasati si cu burtica. De inteles, totusi, daca tinem cont de faptul ca a adus pe lume patru copii si ca are 36 de ani, fiind departe de varsta la care castiga coronita Miss Romania.

In ultimul timp, gurile rele au spus ca Nicoleta Luciu s-a ingrasat si mai mult. Iata insa ca, surpriza! Situatia este taman pe dos! Imbracata intr-un costum de baie minuscul, Nicoleta Luciu arata de-a dreptul fenomenal, dupa cum se poate vedea in aceste poze sexy. Faptul ca Nicoleta Luciu si-a revenit, cel putin intr-o oarecare masura, la forma fizica de altadata este confirmat si de faimosul «doctor al vedetelor». 

«Trebuie sa fim sinceri si realisti: tinand cont de situatia particulara - mamica, 4 copii, multiple cure de infometare, viata agitata, Nicoleta Luciu nu e o femeie care arata rau. De fapt, am putea spune ca arata chiar bine, luand in considerare cele de mai sus. Poate ca nu mai arata ca la 16 ani, dar rau nu arata. Putem fi rautaciosi si carcotasi, dar in conditiile alea, nici vedetele de la Hollywood nu arata prea bine. Mai e si vorba aia: "frumusetea e in ochiul privitorului", deci daca partenerul ei de viata e multumit de cum arata si ea e multumita de cum arata, nu vad care ar fi problema. Totusi, ca sfat, ca tot m-ati intrebat, eu i-as recomanda sa nu mai tina acele cure dramatice de infometare, sa se apuce iar de sport cu un antrenor personal, sa manance poate ceva mai mult, proteine de buna calitate, grasimi sanatoase, pentru a face si ceva masa musculara. Oricum, daca se va reapuca de sport are avantajul genetic si al memoriei musculare, si ar putea ajunge chiar si la forma de odinioara. Oricum va fi mai tonica si cu o calitate mai buna a pielii, pentru ca sportul ajuta si in directia asta. Despre hidratare, creme si masaj - stie mai bine decat noi toti», explica Andrei Laslau.

Galerie Foto

luciu1
nicoleta luciu celulita sanii lasati poze sexy andrei laslau
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1332 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006688 (s)