News Flash:

WOW! Iata cu cine se casatoreste DOREL, prostul satului din serialul "Las Fierbinti"

14 Martie 2017
3771 Vizualizari | 0 Comentarii
dorel las fierbinti
Actorul Mihai Rait, cel care il joaca pe Dorel din indragitul serial „Las Fierbinti“ s-a asezat la casa lui cu o bunaciune. Dupa despartirea de DJ Harra, ‘’Prostul satului’’s- a indragostit de Ana Maria, blonda care ii va deveni si sotie.
Barbatul incearca sa petreaca cat mai mult timp cu iubita lui, acordandu-i toata atentia din lume, CANCAN.ro i-a filmat in timp ce mergeau la o cafenea in zona Floreasca. Dupa aproximativ treizeci de minute in care s-au plimbat prin zona, intr-un sfarsit au gasit locatia si s-au relaxat la terasa.
Totodata, carismaticul Dorel din „Las Fierbinti“ pare sa fie cat se poate de implinit sentimental de cand o are pe Ana Maria alaturi. Chiar daca rolul sau din serial e cel de „prostul satului“, realitatea e cu totul alta. Mihai Rait este de fapt descurcaret foc, pentru ca a reusit sa cucereasca, cu umorul sau de buna calitate, o „istetica“. Ii spunem asa deoarece satena a reusit sa il faca pe Dorel sa se cuminteasca, in ceea ce priveste cuceririle amoroase si sa il transforme intr-un barbat de casa.  
De asemenea, cunoscutul actor nu pare sa fi suferit foarte tare dupa despartirea de DJ Harra, cea care mixa prin cluburi in sanii goi, pe numele sau real Dana Neacsu. Cei doi au fost impreuna o scurta perioada de timp, la inceputul lui 2016, dar totul s-a destramat rapid. Daca Dorel a uitat-o rapid pe Dana, de parca aceasta n-ar facut vreodata parte din viata sa, nu acelasi lucru il putem spune despre DJ-ita. Aceasta a suferit o lunga perioada de timp, iar tot noi am filmat-o cand se afla in perioada de „revenire“, de dupa despartire.

Galerie Foto

nevasta_dorel
mihai rait dorel las fierbinti dj harra iubita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006956 (s)