News Flash:

WOW! Cel mai bombat si tonifiat posterior de pe Instagram

23 Aprilie 2017
2172 Vizualizari | 0 Comentarii
fund instagram
Cele mai reusie ”belfie-uri” (selfie-uri de la spate) ii revin unei brunete focoase. 11 milioane de oameni ii asteapta pozele cu sufletul la gura, poze de la spate, in care isi etaleaza cu nonsalanta posteriorul ultra bombat si tonifiat.
Jen Selter (23 de ani) se bucura de multa faima in randul internautilor. Ceea ce a transformat-o intr-o adevarata celebritate, cu peste 11 milioane de urmaritori pe Instagram, este posteriorul ei ultra bombat si bine lucrat la sala de fitness. Se spune desprea ea ca are cele mai reusite belfie-uri cu care incinge internetul, scrie click.ro.

Conștientă de atuul său și de faptul că acesta ”prinde la public”, tânăra publică mereu poze extrem de provocatoare și incitante cu fundul său demn de admirat și invidiat.

 

jen
Jen este o adevărată celebritate pe Instagram
instagram

 

O adevărată senzație pe rețelele de socializare, Jen inspiră și ambiționează milioane de femei cu rutina ei de fitness. Chiar și așa, tot bărbații sunt cei care rămân fascinați de pozele pe care publică zilnic.

 

jen
Tânăra face senzație cu posteriorul său
instagram

 

"Mi se pare interesant și distractiv să poți publica o imagine și să primești feedback în timp real. M-am interesat ce persoane sunt cool și pe cine trebuie să urmăresc- de la bloggeri de fashion până la celebrități. Am fost atentă la pozele care ies în evidență și ce anume la ele fac oamenii să le dea like", povestea amuzată tânăra, în trecut.

 

jen
Jen știe ce poze prind la public
instagram

 

Pe lângă faptul că nimeni nu poate nega că are un posterior extrem de bombat și de tonifiat, Jen uimește și cu abdomenul său plin de pătrățele atât de definite încât par desenate.

 

jen

belfie-uri jen selter fitness
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004559 (s)