News Flash:

WOW! Antonia s-a pozat in chiloti tanga! Fotografia „obraznica” face furori pe Internet

10 Iulie 2017
3984 Vizualizari | 0 Comentarii
antonia

Antonia este una dintre cele mai sexy mămici din industria muzicală de la noi și, deși are trei copii, nu are motive pentru care să-i fie rușine să pozeze în lenjerie intimă.


Cântăreața este din ce în ce mai îndrăzneață și se mândrește cu silueta ei cu fiecare ocazie. Antonia a pozat îmbrăcată numai într-un tricou și o pereche de chiloți tanga.

 

Antonia a mai postat și o imagine în care pozează sexy, fără sutien și își lasă silicoanele aproape de tot la vedere. Iubita lui Alex Velea emană siguranță de sine.

Antonia i-a făcut recent o vizită fiicei sale în Italia. Cântăreața nu o mai văzuse pe Maya de aproape un an, dar a recuperat printr-un bagaj mare plin de cadouri, scrie poatenustiai.ro.


Imaginea cu artista a strâns 15 mii de aprecieri în 2 ore.

 

Antonia şi Alex Velea sunt doi dintre cei mai iubiţi artişti din România. Cei doi au împreună doi copii. Dominic a venit pe lume în 27 decembrie 2014, în ziua de Sf. Ştefan. La aproape doi ani distanţă, s-a născut al doilea copil al cuplului. Fratele mai mic al lui Dominic a venit pe lume pe 7 decembrie 2016. El a primit numele Akim Alexandru. Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foşti ce ceartă de câţiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.


antonia sexy alex velea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005515 (s)