News Flash:

WOW! Andreea Marin, sexy la piscina

1 Iulie 2017
1419 Vizualizari | 0 Comentarii
andreea marin piscina
Dupa ce s-a despartit de Tuncay OzturkAndreea Marin a facut mai  multe schimbari in viata ei, printre care si legat de fizicul ei. Vedeta a reusit sa slabeasca spectaculos, iar astazi arata foarte bine si se simte bine in pielea ei.
Bruneta a mers la piscina si s-a pozat intr-o ipostaza sexy, ceea ce a atras imediat admiratia fanilor ei. Imbracata intr-un costum de baie intreg, cu decolteu adanc si accesorizata cu o palarie de paie si ochelari de soare, Andreea a aratat incredibil de sexy.
„Hai la plaja!” a scris la fotografie, iar fanii au coplesit-o cu felicitari, spunandu-i cat de frumoasa este: „Wow frumoasa si sexy/ frumoasa si senzuala” sunt doar cateva dintre comentariile primite.
La 42 de ani, Andreea Marin este intr-o forma fizica perfecta, vedeta avand un stil de viata foarte sanatos, bazat pe dieta, detoxifiere si sport. Anul trecut, Andreea a divortat de Tuncay Ozturk, acesta fiind cel de-al 3-lea divort al vedetei. La scurt timp, ea s-a reinventat, adoptand o noua tunsoare, slabind si implicandu-se in proiectul de televiune „Uite cine danseaza!” unde a stralucit in tinute spectaculoase.


Galerie Foto

marin_la_plaja
tuncay ozturk andreea marin vedeta bruneta piscina sexy
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006121 (s)