News Flash:

WOW! Aceasta fata era poreclita ”grasana” la scoala. Mai tarziu, i-a uimit pe toti cei ce o jignisera!

16 Iunie 2017
1087 Vizualizari | 0 Comentarii
grasuna

Până nu demult, Ecaterina, originară din Perm, o adolescentă obișnuită, dintr-o familie de ingineri, cântărea în jur de 90 kg. Însă întâlnirea cu un reprezentant al unei agenții de modeling i-a schimbat radical viața.


În prezent, Ecaterina participă în cadrul prezentărilor pentru renumitele case de modă internaționale: Giorgio Armani, Roberto Cavalli și Alberta Ferretti.
g2

 

Reprezentanta Agenției de modeling ”Belle”, cea care a descoperit talentul tinerei, povestește: ”Am descoperit-o pe Ecaterina în stradă. Mergeam împreună cu soțul meu, cu mașina, eram grăbiți, dar totuși am zărit în mulțime o față de înger. Era împreună cu mama sa. Fețele oamenilor îmi atrag în mod deosebit atenția”.


În momentul întâlnirii care urma să-i schimbe viața, fata avea 14 ani. Acum tânăra își amintește: ”Mâncam fără limite fast-food, chifle, biscuiți, paste făinoase, adoram băuturile carbogazoase. Dar așa cum se întâmplă cu toți cei care trec prin asemenea momente în viață și care decid că e timpul să schimbe ceva, când am mai văzut încă o dată numărul indicat de cântar – 91, am zis – ”Ajunge!””

 

De atunci ea a început să ducă un mod de viață sănătos. La 17 ani, Ecaterina cântărește 60 kg, la o înălțime de 176 cm.

g3

g4


g5

 

g6

g7


g8

 


ecaterina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006172 (s)