News Flash:

Wizz Air a mai bifat un aeroport in Romania

28 Iunie 2015
1309 Vizualizari | 0 Comentarii
wizz air
Wizz Air, cea mai mare companie aeriana de pe piata locala dupa numarul de pasageri transportati, a intrat luna aceasta cu zboruri pe aeroportul din Constanta, de unde compania opereaz` doua curse pe saptamana pe ruta Constanta-Londra si retur. Constanta devine astfel al optulea aeroport din Romania pentru Wizz Air. Cei mai multi pasageri pentru operatorul ungar vin din Bucuresti, urmat de Cluj-Napoca si Timisoara. Anul trecut Wizz Air a transportat 3,9 milioane de pasageri de pe aeroporturile locale, in crestere cu 20% fata de 2013.
 “Investim constant in aeroporturile din Romania pe care le folosim atat de mult, iar Constanta speram sa fie unul dintre ele”, a declarat Daniel de Carvalho, purtatorul de cuvant Wizz Air. Noile zboruri vor fi operate in zilele de luni si vineri, iar pretul unui bilet doar dus din gama basic ar putea incepe de la 200 lei, cunoscand insa variatii in functie de data aleasa.
Wizz Air este compania aeriana care a avut cea mai accelerata dezvoltare pe piata locala, devenind liderul pietei dupa numarul de pasageri.  Zf.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005082 (s)