News Flash:

Weider te rasfata cu produse delicioase fara zahar si fara grasimi

25 Octombrie 2019
2759 Vizualizari | 0 Comentarii

Chiar dacă ești adeptul unui stil de viață sănătos, ceea ce-ți impune o anumită disciplină în ce privește nutriția și antrenamentele la sală, asta nu înseamnă că din când în când nu-ți poți permite un mic răsfăț culinar.  

Weider îți pune la dispoziție o gamă bogată de produse delicioase fără zahăr și fără grăsimi, pentru ca tu să te poți bucura de un gust minunat fără a-ți ieși din formă.  

Îți plac clătitele ? Și nouă ! Și pentru că meriți ce e mai bun, Weider îți propune Protein Pancake Mix un amestec delicios cu care poți prepa clătite delicioase, bogate în proteine.

Produsul are mai puține glucide decât alte produse de pe piață și, categoric, mai multe proteine (aproape 35%). Protein Pancake Mix este o combinație de ingrediente atent selecționare – făina de ovăz este mixată cu cele mai bune surse de proteine: zer, ou și lapte – ceea ce reprezintă un conținut optim de aminoacizi esențiali și proteine de înaltă valoare nutritivă. Cu Protein Pancake Mix de la WEIDER veți obține clătite mai pufoase, fără a adăuga nimic în plus.

Îți plac gustările condimentate ? Weider ți-a pregătit Biltong Sticks din carne de vită, preparate cu condimente aduse din Africa de Sud.

Sunt snacks-uri pe care le poți servi în orice moment al zilei, după un antrenament greu sau seara la un film, când ai chef de ceva de ronțăit.

Snap sticks-urile din carne de vită cu chili oferă satisfacție celor ce caută experiențe gastronomice de excepție. Snacks-urile de calitate superioară de la Cape Deli sunt gustoase, picante, bune de împărțit cu familia și prietenii și reprezintă gustarea sănătoasa, mereu la indemâna celor ce iubesc gustările rapide și delicioase.

Dacă v-ați îndrăgostit de gustul produselor Cape Deli, puteți încerca și variantele : BILTONG SLICED și BILTONG NUGGETS, ideale în sala de sport sau pentru gustări între mese.

Poți încerca de asemena și untul de arahide Weider, crema delicioasă de cacao, sosurile fără grăsimi și fără calorii și toate celelalte produse din categoria Răsfăț culinar. 

Începând cu anul 1936, marca Weider beneficiază de publicitate atât în SUA, cât și în întreaga lume, produsele fiind prezentate în reviste de specialitate, la evenimente sportive, prin intermediul echipamentelor și a licențelor de brand.

Galerie Foto

o2.png
biltong sliced biltong nuggets
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1282 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006989 (s)