News Flash:

Week-end plin de evenimente, la IULIUS MALL TIMISOARA: Targ de Paste, concert al Filarmonicii si surprize pentru copii

22 Aprilie 2016
1101 Vizualizari | 0 Comentarii
IMTM 1
Sarbatorile Pascale se apropie, iar cautarea celor mai potrivite cadouri pentru cei dragi a inceput. Daruri deosebite, pentru toate gusturile, pot fi alese la Targul IM Pascal, organizat de vineri pana duminica inclusiv, la Iulius Mall. Peste 40 de expozanti au pregatit decoratiuni, bijuterii, creatii handmade, dulciuri, aranjamente florale, produse cosmetice si multe altele, care se pot transforma in surpriza perfecta, adusa de Iepuras. Targul se desfasoara la parterul si demisolul mall-ului.

Clientii Iulius Mall care doresc sa faca o fapta buna de Paste, sunt asteptati sambata si duminica, pe culoarul de langa hipermarketul Auchan. Aici, in intervalul orar 10.00 - 22.00, membrii Leo Club Timisoara vor colecta alimente neperisabile, care vor fi daruite caselor de copii si centrelor pentru persoane varstnice din judet.
Cu ocazia primei editii a „Zilei Tinerilor Timisoarei”, Iulius Mall gazduieste o suita de momente artistice, sustinute de elevi. Sambata, de la ora 13.00,  pe scena amplasata la demisol vor evolua corurile Colegiului National de Arta „Ion Vidu”. Duminica, de la aceeasi ora, este randul tinerilor instrumentisti si dansatori sa isi demonstreze talentul in fata publicului.
Sambata seara, clientii Iulius Mall sunt invitati la concertul extraordinar oferit de Filarmonica „Banatul”. De la ora 18.00, in zona Atrium, vor rasuna cele mai cunoscute si frumoase acorduri dedicate primaverii.  
Duminica, de la ora 12.00, prichindeii sunt asteptati in food court, unde debuteaza seria spectacolelor de teatru de papusi. 

sarbatorile pascale iulius mall targul s
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005236 (s)