News Flash:

Week-end plin de culoare si frumusete la Timisoara! EXPO FLORICOLA s-a deschis la Hala Timco

5 Aprilie 2014
806 Vizualizari | 0 Comentarii
Primăvara vine la Timişoara cu o superbă expoziţie de flori şi de grădinărit. Cei care doresc să-şi înfrumuseţeze balconul sau curtea pot găsi tot ce-şi doresc din acest domeniu, la o nouă ediţie a Expo Floricola, eveniment care are loc la Hala Timco, situată pe strada Circumvalatiunii nr. 8 – 12. Atât cultivatorii de flori, cât şi comercianţii de plante decorative oferă celor interesaţi o gamă largă de soiuri floricole şi dendrologice. Sunt comercializate material semincer sau săditor, îngrăşăminte şi pesticide, utilaje şi mobilier de grădină, instalaţii de irigaţii şi drenaj. Cei interesaţi pot beneficia de cele mai competente îndrumări privind cultivarea şi sănătatea plantelor, arhitectură peisageră, amenajări de grădini, toate oferite de specialişti şi cercetători din instituţiile de învăţămînt şi societăţi horticole din Timişoara.

„Am venit să cumpăr câteva muşcate să mai înlocuiesc din cele care au rămas peste iarnă în ghivece. Preţurile nu sunt nici mici, nici mari, dar florile sunt bine dezvoltate, par de calitate. În plus, ai o ofertă bogată de unde ai să alegi”, ne-a declarat o doamnă aflată la vârsta a treia, pasionată de grădinărit.

Preţurile sunt pentru toate buzunarele, de la cele mai simple flori, ghivece la câţiva lei, la brăduţi care costă câteva sute de lei, la bonsai, special pentru cunoscători.

Programul de vizitare al expoziţiei, este zilnic, în perioada 3 – 6 aprilie, între orele: 09:00 – 20:00. Tion.ro


expo floricola
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0725 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011189 (s)