News Flash:

Vreti sa aveti un par puternic si des? Aplicati o data pe saptamana aceasta masca naturala cu BANANE, OU, MIERE SI BERE!

28 Noiembrie 2016
1296 Vizualizari | 0 Comentarii
masca par bere
Aceasta masca naturala cu BANANE, OU, MIERE SI BERE stimuleaza cresterea sanatoasa a parului! Aplicati pe par acest amestec cu BANANE, OU, MIERE SI BERE! Hraneste parul si il regenereaza!
Alopecia sau caderea parului este o problema des intalnita in zilele noastre. Ea poate fi cauzata de o serie de factori, cum ar fi stresul fizic sau emotional, deficientele nutritionale, dezechilibrele hormonale, alergiile, igiena precara si utilizarea improprie a produselor de ingrijire a parului.
Urmatoarea masca naturala a parului va stimula cresterea parului in zonele de unde a cazut. De asemenea, ea va hrani profund parul si il va face mai puternic si mai sanatos.
Este ieftina si usor de preparat si ar trebui sa o aplicati o data pe saptamana.
Ingrediente:
• 1 ou
• 1 banana coapta
• 1 lingura de miere
• 125 ml de bere
Intr-un castron, pasatie bananele si adaugati un ou. Se amesteca bine pana la omogenizare. Se adauga mierea si berea si se amesteca din nou. Aplicati amestecul rezultat pe par si masati timp de 5 minute. Apoi, aplicati o casca de dus si lasati-l sa actioneze timp de o ora. Dupa aceea, se spala parul ca de obicei. Aceasta masca poate fi aplicata, de asemenea, dupa samponare pentru a va asigura ca pielea capului este complet curata de excesul de murdarie si de sebum. Permiteti-i sa actioneze timp de o ora si apoi tispala parul cu apa.
Bananele sunt o sursa excelenta de potasiu si de vitamine (A, C si E), ceea ce le face sa fie un remediu perfect pentru parul deteriorat. Aceste vitamine sunt esentiale pentru un par sanatos si puternic.
Ouale sunt bogate in proteine, iar parul este format din proteine. Prin urmare, proteinele joaca un rol vital in cresterea sanatoasa a parului. De asemenea, ouale va fac parul moale si stralucitor.
Berea este bogata in vitaminele B. Aceste vitamine fortifica parul de la radacina la varfuri.
Mierea actioneaza ca un agent de hidratare si poate indrepta parul in mod natural. Este o sursa excelenta de vitamine, care sunt foarte benefice pentru scalp. De asemenea, mierea poate sa deschida parul ca o nuanta sau doua atunci cand este utilizata in mod regulat. Daca folositi acest amestec o data pe saptamana veti observa o imbunatatire in aspectul si calitatea parului. sursa: kilocalorii.ro

1 ou
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005086 (s)