News Flash:

Vremea va fi urata in week-end. Va ploua, iar la nunte va ninge

6 Aprilie 2017
1073 Vizualizari | 0 Comentarii
ninsoare aprilie
Meteorologii au avertizat ca de joi dupa-amiaza pana sambata dimineata vor fi ploi si vant in nordul, estul si centrul tarii si ninsori la munte, iar in Maramures si Transilvania, incepand de vineri vor fi lapovita si ninsoare.
Potrivit informarii transmise de Administratia Nationala de Meteorologie, care intra in vigoare joi, la ora 16.00 si este valabila sambata, la ora 09.00, vor fi precipitatii mai ales in regiunile nordice, estice si centrale, precum si la munte, unde se vor cumula cantitati de 15-20 de litri pe metru patrat si izolat 25 litri pe metru patrat.
In cele trei zile vor fi ploi, mai ales averse si se vor semnala descarcari electrice, iar in Maramures si Transilvania, incepand de vineri, temporar, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare.
La munte vor predomina ninsorile, se va depune strat nou de zapada, mai ales la altitudini de peste 1.500 de metri, iar vantul va avea intensificari cu viteze de peste 70-80 de kilometri pe ora, viscolind si spulberand zapada, in special pe crestele Carpatilor Meridionali si de Curbura.
Intensificari ale vantului vor fi si in restul tarii, cu rafale de pana la 50-60 de kilometri pe ora.
In noptile de vineri spre sambata si sambata spre duminica se va produce bruma in Maramures, Transilvania, Oltenia, nordul Munteniei si pe arii restranse in restul tarii. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007664 (s)