News Flash:

Vremea va fi predominant frumoasa, iar valorile termice vor continua sa creasca

29 Septembrie 2016
1031 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme calda
Vremea va fi predominant frumoasa, iar valorile termice vor continua sa creasca urmand a se situa peste cele, climatologic, specifice acestei date din an, informeaza ANM.
VINERI
IN TARA
Vremea va fi predominant frumoasa, iar valorile termice vor continua sa creasca urmand a se situa peste cele, climatologic, specifice acestei date din an. Cerul va fi mai mult senin - ziua in toate regiunile, iar in sud si in est si noaptea, in timp ce in restul teritoriului va deveni variabil si cu unele innorari. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 28 de grade, iar cele minime intre 3...4 grade in depresiunile intramontane si 16...17 grade pe litoral. Dimineata, dar mai ales in cursul noptii, in zonele joase de relief, pe arii restranse, va fi ceata.
 
BUCURESTI
Vremea se va mentine frumoasa, iar valorile termice vor continua sa creasca, situandu-se peste mediile multianuale ale datei. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla, in general, slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 26 de grade, iar cea minima va fi de 10...12 grade. Pe parcursul noptii, va creste probabilitatea de aparitie a cetii.
LA MUNTE
Vremea va fi predominant frumoasa, iar valorile termice diurne vor continua sa creasca urmand a se situa peste cele climatologic specifice acestei date din an. Cerul va fi mai mult senin ziua, dar va avea unele innorari in cursul noptii, iar vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe creste.
SAMBATA
IN TARA
Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit pentru prima zi a lunii octombrie, la nivelul intregii tari. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare, dar conditiile de ploaie vor fi foarte reduse. Vantul va sufla, in general, moderat in regiunile estice si slab in restul teritoriului, iar la munte, in special la inaltimi mai mari, va avea unele intensificari.Temperaturile maxime se vor incadra intre 20...21 de grade pe litoral si 27...28 de grade in Campia Romana, iar cele minime intre 7 si 17 grade, mai scazute, pana la 3...4 grade, in estul Transilvaniei. Dimineata si noaptea, pe arii restranse, in zonele joase de relief din est, sud-est si izolat in depresiunile din restul teritoriului, va fi ceata.
LA MUNTE
Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit pentru prima zi a lunii octombrie. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare, dar conditiile de ploaie vor fi foarte reduse. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste.
DUMINICA
LA MUNTE
Vremea se va mentine mai calda decat in mod normal pentru inceputul lunii octombrie. Cerul va avea innorari temporare si, mai ales spre seara si noaptea, local in Carpatii Occidentali si in grupele vestice ale Carpatilor Meridionali si izolat in restul zonei montane vor fi averse, trecator, posibil si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006464 (s)