News Flash:

Vremea va fi mai rece luni si marti

17 Aprilie 2017
1002 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme paste
Vremea se va raci, mai accentuat in regiunile estice si sudice, unde va deveni rece pentru aceasta data, informeaza ANM.

LUNI

IN TARA
Temperaturile maxime se vor incadra intre 8 si 15 grade, cu cele mai ridicate valori in vestul tarii, iar cele minime vor fi cuprinse intre -2 grade in estul Transilvaniei si 7 grade pe litoral. Cerul va fi mai mult noros in sudul, centrul si estul tarii si va prezenta innorari temporare in celelalte regiuni. Va ploua in Oltenia, Muntenia si Dobrogea, unde cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 20...25 l/mp, si local, in general slab cantitativ si in celelalte regiuni. La munte, in special in Carpatii Meridionali si de Curbura, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in regiunile extracarpatice si pe crestele montane, iar in sud-est, la rafala, se vor depasi 50...55 km/h. Spre sfarsitul intervalului, izolat, se va semnala bruma in regiunile vestice, nordice si centrale.
LA BUCURESTI:
Vremea se va raci accentuat si va deveni rece pentru aceasta data. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 10 grade, iar cea minima va fi de 4...6 grade. Cerul va fi noros si temporar va ploua, posibil moderat cantitativ. Vantul va avea unele intensificari pe parcursul zilei, apoi va slabi treptat in intensitate.
MARTI

IN TARA
Desi valorile termice diurne vor marca o crestere fata de ziua precedenta in cea mai mare parte a tarii, vremea va fi racoroasa pentru aceasta data. Cerul va fi temporar noros si va ploua, mai ales seara si noaptea, pe arii relativ extinse in regiunile vestice si sudice, local in nord-vest si centru si izolat in rest. Pe arii restranse cantitatile de apa vor fi mai insemnate. La munte precipitatiile vor fi mixte. Vantul va avea intensificari temporare, ziua in regiunile estice, sud-estice, iar noaptea, local si in restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 17 grade, iar cele minime intre -2 si 8 grade, mai scazute in depresiuni. In cursul noptii se va produce bruma in depresiuni, in nord-est si pe arii restranse in rest.

luni in tara vremea marti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006197 (s)