News Flash:

Vremea va fi instabila vineri si sambata

2 Iunie 2016
1017 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme rece si ploi
Vremea va fi, in continuare, in general instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate si vor fi averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in estul si sud-estul tarii, la deal si la munte si local in restul teritoriului, informeaza ANM.
VINERI
IN TARA
Vremea va fi, in continuare, in general instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate si vor fi averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in estul si sud-estul tarii, la deal si la munte si local in restul teritoriului. Izolat vor fi caderi de grindina, iar in jumatatea de est a tarii, cantitatile de apa vor depasi local 20 l/mp si izolat 50 l/mp. Temperaturile maxime, apropiate de mediile climatologice specifice perioadei in vest si sud si sub cele normale in rest, se vor incadra intre 16 si 26 de grade. Temperaturile minime se vor situa, in general, intre 9 si 15 grade.
BUCURESTI
Vremea va fi in general instabila. Temporar, mai ales dupa amiaza si in prima parte a noptii, vor fi innorari accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi 24...25 de grade, iar cea minima de 14...15 grade.
LA MUNTE
Vremea va fi, in continuare, in general instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate si vor fi averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat vor fi caderi de grindina, iar cantitatile de apa vor depasi local 20 l/mp si izolat, in Carpatii Orientali si estul Carpatilor Meridionali, 50 l/mp. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din ziua precedenta.
LA MARE
 
Vremea va fi  in general instabila. Cerul va fi temporar noros si vor fi averse moderate cu cantitati si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari asociate averselor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 22 de grade, iar cele minime vor fi de 15 … 16 grade.
Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 18 si 20 grade, cu cele mai ridicate valori in delta.
SAMBATA
IN TARA
In jumatatea de sud a tarii si in zonele montane aferente, vremea va ramane in general instabila. Instabilitatea atmosferica se va manifesta, mai ales in cursul zilei, prin averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, izolat cantitati de apa mai insemnate si caderi de grindina. In jumatatea de nord, innorarile vor fi temporare, iar fenomene specifice instabilitatii se vor semnala pe arii restranse, cu precadere in regiunile vestice. Temperaturile maxime, usor mai scazute decat cele normale pentru aceasta perioada, vor fi cuprinse intre 19 si 26 de grade. Valorile termice minime vor fi de la 7...8 grade in estul Transilvaniei, pana la 17 grade in nordul litoralului.
LA MUNTE
Vremea va ramane in general instabila. Instabilitatea atmosferica se va manifesta, mai ales in cursul zilei, prin averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, izolat cantitati de apa mai insemnate si caderi de grindina. Valorile termice vor fi usor mai scazute decat cele normale pentru aceasta perioada.
LA MARE
Vremea va fi normala termic si in general instabila. Cerul va fi variabil, trecator mai noros ziua, cand vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari asociate averselor. Temperaturile maxime vor fi de 21 … 22 de grade, iar cele minime intre 15 si 17 grade.
Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 18 si 20 grade, cu cele mai ridicate valori in delta.
DUMINICA
LA MUNTE
Vremea va fi in general instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat, va cadea grindina si cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Valorile termice vor marca o crestere usoara fata de ziua precedenta in masivele sudice si estice.
LA MARE
Vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 24 de grade, iar cele minime intre 16 si 18 grade.
Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 18 si 20 grade.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006984 (s)