News Flash:

Vremea va fi instabila in urmatoarele zile

13 Iulie 2015
1676 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme frumoasa
Vremea se va mentine in general instabila in centrul, nordul si nord-estul tarii, unde, mai ales ziua, pe arii restranse vor fi averse, insotite de descarcari electrice si unele intensificari ale vantului.
In restul teritoriului, vremea va deveni in general frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, iar ploi slabe, de scurta durata, vor fi posibile doar izolat, mai ales la deal si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 de grade in nordul Moldovei si 34 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse intre 10 grade in estul Transilvaniei si 21 de grade pe litoral.
BUCURESTI
Vremea va fi in general instabila. Cerul va prezenta innorari temporare si, mai ales dupa-amiaza si seara, vor fi ploi slabe, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 27 de grade, iar cea minima va fi de 15...17 grade.
MIERCURI
Vremea se va mentine in general instabila in centrul, nordul si nord-estul tarii, unde, mai ales ziua, pe arii restranse vor fi averse, insotite de descarcari electrice si unele intensificari ale vantului. In restul teritoriului, vremea va deveni in general frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, iar ploi slabe, de scurta durata, vor fi posibile doar izolat, mai ales la deal si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 de grade in nordul Moldovei si 34 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse intre 10 grade in estul Transilvaniei si 21 de grade pe litoral. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004749 (s)