News Flash:

Vremea va fi in general instabila

23 Septembrie 2016
960 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme calda
Vremea va fi racoroasa in primele ore, in schimb la amiaza se vor inregistra valori termice mai ridicate decat in zilele precedente si apropiate de cele normale pentru aceasta data, informeaza ANM.
Sambata
IN TARA
Pe parcursul zilei va predomina un aspect frumos al vremii, cerul va fi variabil la senin, iar in orele diminetii cu totul izolat va fi ceata. Incepand de seara, innorarile se vor accentua in nord, in centru si in est unde va ploua local. 
Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 16 si 23 de grade, iar cele minime intre 4 si 15 grade. 
BUCURESTI
Vremea va fi predominant frumoasa, dar racoroasa in orele diminetii. Cerul va fi variabil la senin, cu innorari in a doua parte a noptii. Vantul va sufla in general slab.
Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 22 de grade, iar cea minima va fi de 9...11 grade, posibil mai scazuta in zona preoraseneasca.
Duminica
IN TARA
In centrul, estul si sud-estul tarii, in zonele montane si submontane vremea va fi in general instabila, iar valorile termice diurne vor fi mai mici decat in ziua precedenta; cerul va avea innorari temporar accentuate, local vor fi averse, insotite si de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, iar cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 15...20 l/mp. 
In restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare si ploi izolate. In zona montana inalta, in special in nordul Carpatilor Orientali, vor fi si precipitatii mixte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 12 si 22 de grade, usor mai ridicate in sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 3 si 13 grade.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1220 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004828 (s)