News Flash:

VREMEA va fi in general frumoasa, vineri

11 Decembrie 2014
1178 Vizualizari | 0 Comentarii
Vineri, vremea va fi in general frumoasa, exceptand zonele joase de relief, unde local cu precadere dimineata si noaptea se vor semnala ceata si nebulozitate joasa stratiforma, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.
Cerul va fi variabil, cu innorari si pe arii restranse precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare, mai ales ziua, in Maramures si in zona Carpatilor Orientali. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, cu rafale ce pot depasi 50 km/h pe creste, unde va spulbera zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 2 si 9 grade, iar cele minime, mai scazute decat in noaptea precedenta, se vor incadra de la  -13...-11 grade in estul Transilvaniei pana in jur de 2 grade in Dealurile de Vest.
LA BUCURESTI:
Vineri, vremea va fi apropiata de normalul termic specific acestei perioade din an. Mai ales la inceputul zilei si noaptea va fi ceata sau nebulozitate joasa stratiforma. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 4...6 grade, iar cea minima de -4...-2 grade.
LA MUNTE:
Vineri, vremea va fi in general frumoasa, dar rece in orele noptii. Cerul va fi variabil, cu innorari si izolat precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare, mai ales ziua in zona Carpatilor Orientali. Vantul va avea intensificari, cu viteze la rafala ce pot depasi 50 km/h pe creste, unde va spulbera zapada. Valorile termice diurne vor creste usor fata de intervalul precedent in Carpatii Occidentali, iar in restul zonei montane nu se vor modifica semnificativ.  Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005657 (s)