News Flash:

VREMEA va fi in continuare mult mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada

22 Ianuarie 2015
1245 Vizualizari | 0 Comentarii
Vineri, vremea va fi in continuare mult mai calda decat in mod obisnuit in ultima decada a lunii ianuarie, dar si in general inchisa. Va ploua pe arii extinse in Banat si Oltenia, unde seara si noaptea se vor cumula local 10...15 l/mp si izolat 20 l/mp. Ploi vor fi si in Crisana si Maramures, iar incepand de seara, acestea se vor semnala local in Muntenia, pe arii restranse in Transilvania si doar izolat in rest.
Va ninge, indeosebi in a doua parte a intervalului, in masivele montane inalte, cu precadere ale Carpatilor Meridionali si Muntilor Banatului. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, local in regiunile sudice si pe arii mai restranse in rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunarii, iar cele minime, intre -2 si 7 grade. In estul si sud-estul teritoriului, in special in prima parte a zilei, se va semnala ceata si burnita.

BUCURESTI
Cerul va avea innorari, iar in orele diminetii vor fi conditii de ceata. Seara si noaptea va ploua, iar vantul va sufla moderat, cu unele intensificari. Temperatura maxima va fi de 10...11 grade, iar cea minima de 3...4 grade.
MUNTE
Vremea va fi in continuare mai calda decat in mod obisnuit in ultima decada a lunii ianuarie, dar si in general inchisa. Pe arii extinse se vor semnala precipitatii  - la inceput vor predomina ploile, apoi vor fi precipitatii mixte, dar indeosebi in a doua parte a intervalului, in masivele montane inalte ale Carpatilor Meridionali si Muntilor Banatului, va ninge si se vor cumula cantitati de precipitatii mai insemnate. Vantul va avea intensificari temporare, mai ales in cursul zilei, cand pe creste va fi tare.
Mediafax.ro 

bucuresti munte
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006104 (s)