News Flash:

VREMEA va fi deosebit de calda pentru aceasta perioada

6 Noiembrie 2014
1158 Vizualizari | 0 Comentarii
Vineri, vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta perioada din an in cea mai mare parte a tarii, in special in vest si centru, la deal si la munte. Cerul va avea innorari temporare, iar in regiunile extracarpatice dimineata si noaptea local va fi ceata. Izolat vor fi ploi slabe sau burnita. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in Banat si la munte.
Temperaturile maxime se vor incadra intre 13 si 23 de grade, local mai mici in Campia Romana si in Lunca Siretului, unde ceata sau norii stratiformi vor persista. Minimele termice vor fi cuprinse intre 3 si 12 grade, mai scazute in depresiunile intramontane, spre -3 grade, dar si mai ridicate in Dealurile de Vest.
LA BUCURESTI:
Cerul va fi partial noros, iar dimineata si noaptea se va semnala ceata. Vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 12 grade, iar cea minima de 6...7 grade.
LA MUNTE:
Cerul va avea innorari temporare. Cu totul izolat vor fi ploi slabe in special in a doua parte a intervalului in Muntii Banatului si in vestul Carpatilor Meridionali. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in Muntii Bantului. Valorile termice vor mai creste fata de intervalul precedent, astfel incat acestea vor fi mai ridicate decat ar fi normal in aceasta perioada. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006072 (s)