News Flash:

VREMEA va fi calda pentru aceasta perioada

5 Noiembrie 2014
1257 Vizualizari | 0 Comentarii
Joi, vremea va fi calda pentru aceasta perioada din an in aproape toata tara, cu deosebire in vest si in centru si in zonele de deal si de munte, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.
Cerul va fi variabil, cu unele innorari noaptea in regiunile vestice, unde vor fi posibile ploi slabe, izolate. In orele diminetii si din nou noaptea se va semnala ceata local in Oltenia, Muntenia si Moldova si izolat in Transilvania. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in vestul teritoriului si pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 22 de grade, posibil mai scazute local in Lunca Dunarii, unde ceata va fi mai persistenta; minimele termice se vor incadra intre -4 grade in estul Transilvaniei si 14 grade in Dealurile de Vest.
LA BUCURESTI:  
Joi, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu ceata sau nebulozitate joasa, la inceputul zilei si pe parcursul noptii. Vantul va sufla in general slab. Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decat in zilele precedente, astfel ca maxima va fi de 15...16 grade, iar minima de 3...5 grade.
IN TARA: 
Vineri, vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Cerul va avea innorari temporare, iar in sud si in est dimineata si noaptea pe arii restranse va fi ceata. Izolat vor fi ploi slabe sau burnita. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in Banat si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 16 si 23 de grade, izolat mai mici in sudul Olteniei si zonele joase din Moldova, unde ceata sau norii stratiformi vor persista. Minimele termice vor fi cuprinse intre 3 si 14 grade, mai scazute in estul Transilvaniei spre -1 grad.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006047 (s)