News Flash:

VREMEA va continua sa se incalzesca

22 Iunie 2015
1492 Vizualizari | 0 Comentarii
vremea
Marti, vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca, astfel ca valorile termice se vor incadra in limitele normale ale acestei perioade. Cerul va fi variabil la senin, cu innorari trecatoare ziua la munte si in Dobrogea, unde cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe, dar mai accentuate noaptea in vest si nord-vest, unde pe arii restranse va ploua.
Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in Banat, in Crisana si in zona montana. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 de grade pe litoral si 30 de grade in Banat, iar cele minime intre 9 si 19 grade, mai scazute in depresiunile intramontane, spre 5 grade.
LA BUCURESTI: 
Vremea va fi frumoasa si va continua sa se incalzeasca, astfel ca valorile termice se vor incadra in limitele normale pentru aceasta data. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 27...28 de grade, iar cea minima de 13...15 grade, mai scazuta in cartierele de la periferia orasului, spre 10...11 grade. 

MIERCURI

IN TARA:  
Vremea va fi in general instabila in vestul, centrul si nordul tarii, precum si la munte, unde cerul va avea innorari temporar accentuate si pe arii relativ extinse, mai ales dupa-amiaza si in prima parte a noptii, se vor semnala averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. In restul teritoriului vremea va fi in general frumoasa, cerul va fi variabil, dar spre seara si in cursul noptii vor fi dezvoltari cumuliforme ce vor determina fenomenele specifice instabilitatii atmosferice, pe spatii restranse in Oltenia, Moldova si in zona subcarpatica a Munteniei.
Vor fi conditii de grindina si izolat se vor inregistra cantitati de apa insemnate. Valorile termice diurne vor marca o scadere accentuata fata de ziua precedenta in Campia si Dealurile de Vest, unde vor ajunge sa caracterizeze o vreme racoroasa pentru aceasta data, in timp ce in restul teritoriului acestea se vor mentine apropiate de limitele normale ale acestei perioade. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 18 si 31 de grade, iar minimele termice vor fi cuprinse in general intre 10 si 20 de grade.

miercuri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007911 (s)