News Flash:

VREMEA se raceste la inceputul saptamanii

15 Februarie 2015
1226 Vizualizari | 0 Comentarii
Luni, in estul si in sudul tarii, dar si in depresiunile din centru, pe parcursul zilei innorarile vor persista, in zonele montane si submontane local vor fi ninsori slabe, iar in cele joase izolat se vor semnala ceata, burnite si fulguieli, conditii in care regimul termic va fi modest, cu valori sub mediile climatologice ale datei.
IN TARA
Luni, in restul teritoriului, vremea se va mentine predominant frumoasa si mai calda decat in mod obisnuit la mijlocul lunii februarie, iar cerul va fi variabil la senin. Noaptea, cerul se va degaja in aproape toate zonele, astfel incat doar izolat va mai fulgui in Oltenia, insa vremea va deveni rece, geroasa in regiunile nordice, nord-estice si centrale. Vantul va avea intensificari la munte si temporar in Moldova, Muntenia, Dobrogea si sudul Banatului, iar noaptea si in Oltenia, cu viteze ce vor depasi la rafala 50 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3...-1 grad in Moldova si in estul Transilvaniei si 9...10 grade in dealurile din Banat si Crisana; minimele termice se vor incadra intre -20 de grade in depresiunile Carpatilor Orientali si -2...-1 grad in dealurile Banatului. 
Marti, vremea va fi predominant frumoasa, dar rece in cea mai mare parte a tarii, geroasa dimineata si noaptea in centru, nord si nord-est si izolat in rest. Cerul va fi mai mult senin, cu unele innorari in prima parte a zilei in Oltenia si estul Dobrogei, unde izolat va mai fulgui. Vantul va avea intensificari la munte si local in sudul Moldovei, Muntenia si Dobrogea, iar la inceputul intervalului si in sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -4 si 4 grade, iar cele minime se vor incadra intre -14 si -3 grade, mai coborate in depresiuni, spre -23 de grade in cele din estul Transilvaniei. Indeosebi spre sfarsitul noptii, in zonele joase, izolat se va semnala ceata.
IN BUCURESTI
Luni, pe parcursul zilei innorarile vor persista, trecator vor fi burnite sau fulguieli, iar in orele diminetii se mentin conditiile de ceata. Noaptea, treptat norii se vor disipa. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari. Temperatura maxima va fi de 2...3 grade, iar cea minima de -6...-5 grade.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004890 (s)